Sony HMZ-T2: Un nou pas spre realitatea virtuală

Scris de | 31 august, 2012
Sony HMZ-T2: Un nou pas spre realitatea virtuală

Ne bucurăm să vedem că Sony nu a abandonat un proiect ambiţios care a vazut lumina zile anul trecut şi care este dus acum un pas mai departe – casca virtuală HMZ-T2.

Vorbim despre un dispozitiv montat  pe cab ce asigură redare pentru filme şi jocuri 2D şi 3D în format high definition, completată de sunet surround 5.1.reali

Casca HMZT-T2 integrează două ecrane OLED TrueBlack, câte unul pentru fiecare ochi, ce creează o imagine panoramică de 45°  ce îţi dă impresia că te afli în faţa unui ecran de cinematograf. Imaginea poate fi ajustată pentru a se adapta perfect conţinutului, de la culoarea temperaturii , tonuri şi contrst.

Modelul HMZ-T2 vine echipat cu obturatoare pentru lumină, detaşabile şi uşoare, pentru un plus de intimidate a experienţei de vizionare. Obturatoarele se pot ataşa sau detaşa cu uşurinţă, fără a afecta în vreun fel confortul sau designul căştilor.

Faţă de versiunea de anul trecut Sony  HMZ-T2 a redus dimensiunile şi greutatea (casca are doar 330 grame, cu 20% mai uşoară), crescând semnificativ nivelul de confort.

Etichete: , , , ,