Sony Xperia Tablet S: Lansare in Romania

Scris de | 12 septembrie, 2012
Sony Xperia Tablet S: Lansare in Romania

Sony aduce pe piata din Romania Xperia Tablet S, tableta anuntata acum cateva zile la IFA Berlin. Lansarea se face inaintea anuntarii oficiale din Japonia si la doar cateva zile de la prezentarea  oficiala din Marea Britanie.

sony-xperia-s-tablet-

Specificatii tehnice si tehnologii premium

Xperia Tablet S soseste intr-o carcasa subtire din aluminiu rezistenta la stropirea cu apa si vine cu un ecran HD de 9.4 inchi cu panel IPS, ce asigura o rezolutie de 1280×800. Android Ice Cream Sandwich 4.0.3 ruleaza pe tableta, iar procesorul NVIDIA Tegra 3 ii asigura puterea necesara pentru a rula video-uri Full HD sau pentru a juca cele mai noi jocuri din Google Play. Alte specificatii mai includ: 1 GB memorie RAM, 16/32 GB spatiu de stocare, camera frontala de 1 megapixel si camera pe spate de 8 megapixeli, conectivitate Wireless 802.11 a/b/g/n, slot pentru card SD, port HDMI si o autonomie de pana la 12 ore in redare video sau pana la 10 ore pentru browsing-ul pe Wi-Fi.

La capitolul specificatii tehnice, Xperia Tablet S vine cu lucruri atractive, insa nimic nou fata de alte tableta premium cu Android lansate in ultima perioada. Sony mizeaza insa pe serviciile si tehnologiile definitorii, cum ar fi tehnologiile de sunet si imagine Sony (xLoud, S-Master, S-Force) sau posibilitatea de a transforma tableta intr-o telecomanda universala cu care puteti controla televizorul, sistemul home cinema, DVD/Blu-ray player-ul sau receptorul digital pentru televiziunea prin cablu.

Aplicatii preinstalate

In afara de tehnologiile definitorii, Sony mizeaza si pe o serie de aplicatii care se vor regasi numai pe tabletele proprii si care vor veni preinstalate.

  • SocialLife este o aplicatie Sony care organizeaza interactiunea sociala si informationala pe internet. Vizualizarea si administrarea retelelor sociale pe care aveti cont se poate face dintr-o singura interfata si puteti marca articolele interesante pentru a le citi mai tarziu.
  • Modul Guest permite crearea de profiluri individuale pentru mai multi utilizator. Practic, setati mai multe conturi de utilizator, unde fiecare isi poate personaliza imaginea de fundal, a inconitelor sau aplicatiile dorite.
  • Aplicatia Walkman integreaza automat melodiile adaugate de prietenii tai pe Facebook si albume asemnatoare, iar modul „ClearAudio+” asigura un sunet clar.
  • Aplicatia Reader ofera posibilitatea achizitionarii cartilor digitale preferate si lecturarea lor pe tableta. Colectia d ecarti poate fi distribuite pe mai multe dispoztive, incluzand Sony Reader eBook si smartphone-ul Xperia. In momentul de fata cumpararea prin magazinul Reader Store este disponibila doar in Canada, SUA si Marea Britanie.

Accesorii

Tableta poate fi personalizata cu ajutorul huselor culorate, standurilor sau a docking station-urilor.

Disponibilitate si preturi

Xperia Tables S de la Sony este disponibila in Romania incepand de astazi in varianta 16 GB cu Wi-Fi la pretul de aproximativ  1,900 RON, iar versiunea 16 GB si 32 GB, cu posibilitate de conectare WiFI si 3G va sosi in tara la sfarsitul lui octombrie la un pret recomandat de 2,400 RON.

GALERIE FOTO:

Etichete: , , , , , ,