Abonamente la serviciul Voyo, direct de la RCS & RDS

Scris de | 23 octombrie, 2012
Abonamente la serviciul Voyo, direct de la RCS & RDS

RCS & RDS va oferi utilizatorilor posibilitatea de a achiziţiona conţinut de pe platforma de video on-demand Voyo.ro direct de la caseriile proprii din toată ţara, printr-un parteneriat cu ProTV S.A. Mai mult, clientii Voyo pot urmării acum conţinutul din baza de date a site-ului direct pe televizor printr-o aplicaţie dedicată Samsung Smart TV.

RCS & RDS şi ProTV S.A. au semnat un contract prin care RCS & RDS va putea distribui serviciul video on demand Voyo. Astfel, accesul la continutul premium voyo.ro va putea fi achizitionat de acum si de la casieriile RCS & RDS din toata tara, cat si telefonic sau prin intermediul site-ului oficial al acestei companii, www.rcs-rds.ro.

Costi Mocanu, Senior Vice-President Head of Voyo, a declarat într-un comunicat de presă: “Acordul de distributie dintre RCS & RDS si PRO TV SA le ofera abonatilor RCS & RDS accesul la Voyo.ro, cel mai modern si complet serviciu de entertainment din Romania. Voyo.ro pune la dispozitia publicului aproximativ 700 de filme, emisiuni si seriale si transmisiuni sportive in direct. Prin parteneriatul cu RCS & RDS, Voyo.ro face accesibil continut de calitate pe un suport 100% legal.”

Mai mult decat atat, abonatii Voyo.ro pot urmari acum produsele preferate direct pe televizor, prin intermediul aplicatiei dedicate pentru Samsung Smart TV, aplicatie prin care utilizatorii au acces la filmele, serialele si emisiunile disponibile in abonamentul Voyo.ro.

Etichete: , , , , , ,