Top smartphone-uri de buget, sub 1.000 de lei, prezentat de EuroGSM

Scris de | 19 noiembrie, 2012
Top smartphone-uri de buget, sub 1.000 de lei, prezentat de EuroGSM

Motorola Motoluxe, Samsung Galaxy Ace 2, Nokia Lumia 610, Samsung Galaxy Xcover, LG Optimus L7, Blackberry 9320, Sony Xperia U si 2 modele Dual-Sim fac parte dintr-un top al celor mai ieftine smartphone-uri “cool”, disponibile la preturi mai mici de 1000 de lei.

“Pe langa pretul atractiv, aceste smartphone-uri prezinta o multime de functionalitati inedited, atat la nivelul sistemului de operare, cat si la nivelul aplicatiilor preinstalate, iar unele dintre ele au si un design deseobit, care poate fi pe placul oricarui tanar”, a explicat Ionut Mnerie, The PhoneGeeks, divizia specializata de tehnice si telefonie mobila a EuroGsm.

Motorola Motoluxe

Motorola Motoluxe, motoluxeSmartphone-ul elegant reprezinta alegerea perfecta pentru cei mereu in pas cu moda, iar specificatiile performante ii garanteaza o performanta de top. Terminalul este o sursa de divertisment si dispune de aplicatiile pentru social media.

Motoluxe are o camera digitala de 8 megapieli cu auto focus, care poate fi utilizata pentru a face fotografii profesionale. Telefonul este prevazut cu o camera frontala de tip VGA, perfecta pentru apeluri video.  Vine cu o interfata MotoSwitch, o particularitate de la Motorola care ii permite telefonului sa stie cu cine vorbesti si ce aplicatii utilizezi, astfel incat sa le pastreze la indemana pentru a fi accesate foarte rapid.

Samsung Galaxy Ace 2

Galaxy Ace 2 dispune de un procesor dual-core tactat la 800 MHz, un ecran WVGA de 3.8 inchi, o camera de 5 megapixeli si o baterie de 1500 mAh, suficiecta pentru o utilizare fara griji.

Dispozitivul ruleaza Android 2.3 Gingerbread, este echipat cu Chat ON, un program de comunicare prin mai multe canale de social media astfel incat utilizatorul sa fie conectat la actualizarile de pe Facebook sau Twitter.

 

 

 

Nokia Lumia 610

Nokia Lumia 610, un dispozitiv cu Windows Phone7.5 lansat la inceputul anului la Mobile Web Congress, vine echipat cu un procesor single-core de 800 MHz, un ecran WVGA de 3.7 inchi, o memorie de 256 MB RAM, capacititate de stocare de 8 GB, o camera de 5 megapixeli si o baterie de 1300 mAh.

Accesul la serviciile companiei finlandeze precum Nokia Maps, Nokia Drive, Nokia Public Transportation si alte aplicatii realizate de Nokia, ii asigura smartphone-ului unul din locurile fruntase pentru aceia care nu dispun de foarte multi bani dar care vor caracteristici esentiale.

 

Samsung Galaxy Xcover

Samsung Galaxy Xcover este dedicat pasionatilor de aventura, sportivilor sau utilizatorilor care vor sa fie siguri ca telefonul lor nu va fi deranjat de o rafala de ploaie sau de o baie in noroi, dar care sa beneficieze de puterea unui aparat cu Android.

Telefonul beneficiaza de certificare IP67, ceea ce inseamna ca este rezistent la scufundari pana la adancimi de 1 m, iar carcasa etansa il fereste de pagubele produse de praf si noroi. Displayul este unul e de 3.6 inchi rezistent la zgarieturi, camera este cu LED flash cu functie de lanterna si rezolutie de 3.2 megapixeli. Ruleaza Android 2.3 Gingerbread.

 

 

LG Optimus L7

LG Optimus L7 este un smartphone rafinat, cu un touchscreen TFT de 4.3” inci si cu o rezolutie de 800X480 pixeli, care permite o vizualizare excelenta a pozelor si a filmelor. Telefonul dispune de tehnologia NFC (Near Field Communications) si foloseste Android 4.0.3(Ice Cream Sandwich).

Modelul are o camera foto de 5MP cu auto focus instantaneu si flash LED. Mai mult, camera frontala VGA este perfecta pentru apelurile video. Terminalul se conectează la Wi-Fi, USB 2.0 si foloseste ca browser de internet Android Webkit Browser. Capacitatea de stocare este de 4GB, dar care poate fi extinsa până la 32GB prin intermediul unui card microSD.

Blackberry 9320

Terminalul BlackBerry Curve 9320 este dedicat tinerilor ce vor sa beneficieze de caracteristici satisfacatoare, fara să faca un mare sacrificiu financiar odata cu achizitionarea smartphone-ului.

BlackBerry Curve este un terminal perfect pentru tinerii ce vor să fie conectati 24 din 24 la Twitter, Facebook, Foursquare si alte retele de socializare. Pentru comunicarea prin serviciul de mesagerie BlackBerry Messenger, Research in Motion a echipat terminalul cu un buton dedicat, pozitionat in lateralul dispozitivului.

Lista caracteristicilor modelului Curve 9320 include: un ecran de 2.44 inchi, tastatura fizică QWERTY, o cameră de 3.2 megapixeli, slot MicroSD si o baterie de 1450 mAh.

Sony Xperia U

Echipat cu sistemul de operare Android 2.3 si un procesor de 1GHz Dual Core, Sony Xperia U ofera o experienta de utilizare satisfacătoare. Ecranul tactil TFT de 3,5 inci, rezistent la zgarieturi si cu 16 milioane de culori, asigura o experienţa multimedia deosebita şi imagini clare. Sony Xperia U are un design distinctiv, capacul inferior se aprinde in culori vii şi permite utilizatorilor sa personalizeze culoarea acestuia in funcţie de starea de spirit.

Modelul celor de la Sony are o camera foto de 5 megapixeli cu auto focus, zoom digital 16x şi flash LED, care permite si înregistrare video full HD. Sony Xperia U cantareşte doar 110 grame şi are o baterie Li-Ion care permite pană la 6 ore de vorbit si în stand-by până la 472 ore.

Allview Alldro P5 Dual Sim

allviewModelul e dotat cu tehnologie Dual SIM, un procesor dual-core Cortex A9 şi ruleaza sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Display-ul de 4,3 inch profita de avantajele aduse cu ajutorul tehnologiilor OGS (One Glass System) şi IPS (In-Plane Switching), care fac ca telefonul sa aiba o grosime de numai 9,8 mm si ofera un unghi de vizibilitate mai mare fată de un display obişnuit. Imaginile sunt redate clar pe ecranul durabil din sticla Gorilla Glass. Modelul dispune de o camera performanta de 8 MP, cu autofocus.

Telefonul poate fi personalizat, in functie de starea de spirit a posesorului, cu ajutorul celor peste 10 teme încântătoare concepute de Allview.

P5 beneficiaza de securitatea oferita de BitDefender. Varianta preinstalata este cea Premium, valabila 90 zile, cu opţiune de prelungire.

Sony Xperia Tipo Dual Sim

Xperia Tipo Dual-Sim vine echipat cu un ecran TFT de 3.2 inchi cu o rezolutie 480×320 pixeli, are un procesor single-core tactat la 800 MHz, 512 MB memorie RAM si o camera foto de 3.2 megapixeli si ruleaza Android 4.0.

Etichete: , , , , , , , , , ,