Vodafone aduce oficial in Romania Nokia Lumia 920

Scris de | 22 februarie, 2013
Vodafone aduce oficial in Romania Nokia Lumia 920

nokia-lumia-920-romania

Desi initial Nokia Romania anuntase pe pagina lor de facebook ca Lumia 820 este primul model din noua gama Lumia care ajunge oficial in Romania, iar Lumia 920 ar urma sa ajunga din martie, Vodafone a dezvaluit ieri pe Twitter ca Lumia 920 este disponibil de astazi la Vodafone Experience Store in Bucuresti, urmand ca de luni sa ajunga pe stocul mai multor magazine Vodafone.

 

Nokia Lumia 920 va fi disponibil de la 249 de euro, impreuna cu abonamentul Mega 25 si optiunea smartphone 1,5 GB, pe o perioada contractuala de 2 ani.

Terminalul a fost anuntat oficial in septembrie 2012, dar dupa cum ne-a obisnuit si la lansarea gamei anterioara Lumia, Nokia nu se grabeste sa aduca produsele si la noi in tara. Quickmobile si eMAg au deja produsul pe stocurile lor de ceva vreme.

Este primul smartphone cu platforma Windows Phone 8 ce beneficiaza de tehnologia Pureview, camera de 8.7 megapixeli si capabilitati de a realiza fotografii la o calitate buna, chiar si in conditii de lumina slaba.

Lumia 920 poate fi incarcat wireless prin simpla plasare a lui pe un accesoriu ce poate fi achizitionat separat, denumit Fatboy. Lista specificatiilor include un ecran de 4.5 inchi Nokia Pure Motion HD, o baterie de 2000 mAh, procesor Snapdragon S4 de 1.5 GHz, 32 de GB spatiu de stocare si o camera frontala de 1.2 megapixeli.

In curand va urma un review detaliat al celui mai asteptat smartphone cu Windows Phone 8, dar si o comparatie cu competitorul direct, HTC 8X.

 

Etichete: , , , , ,