Galaxy S4: Primele scoruri de benchmark sunt mai mult decât impresionante

Scris de | 28 martie, 2013
Galaxy S4: Primele scoruri de benchmark sunt mai mult decât impresionante

samsung galaxy s4Samsung Galaxy S4 reușește să își depășească fără probleme competitorii la capitolul putere de procesare, lucru scos în evidență de primele scorurile mai detaliate de benchmark.

Galaxy S4 este disponibil în două variante, în funcție de regiune, una cu procesor Snapdragon 600 și una cu chipul octa core Exynos 5, produs de Samsung. Cei de la Sammobile au rulat testele pe cel din urmă.

Aceștia au folosit două dintre cele mai uzuale programe de test, Quadrant și Antutu, iar rezultatele în ambele au poziționat noul Galaxy S 4 pe prima poziție, în ciuda competiției solide precum HTC One, LG Optimus G Pro sau Sony Xperia Z. Mai precis, smartphone-ul Samsung a obținut 12726 de puncte în Quadrant și 27417 în Antutu.

Rezultatele nu sunt foarte surpinzătoare ținând cont de faptul că chipul Exynos 5 dispune de 4 core-uri Cortex A15 la 1.6GHz și de alte patru core-uri Cortex A7 la 1.2GHz.

Mai multe detalii despre benchmark-uri, precum și o prezentare a noii interfețe TouchWiz Nature UX2 găsiți pe site-ul celor de la Sammobile.

 

 

Etichete: , , , ,