Internet 4G de la Orange, de azi și pe telefonul mobil

Scris de | 4 aprilie, 2013
Internet 4G de la Orange, de azi și pe telefonul mobil

orange careIeri am aniversat 40 de ani de la primul apel realizat de pe un telefon mobil iar azi asistăm la o premieră importantă pentru clienții Orange România – lansarea serviciului de internet 4G pentru telefoane.

Serviciul era deja disponibil de ceva vreme pe tablete și smartphone-uri însă de acum acesta sosește și pe mobile. Vei putea accesa 4G-ul  Orange  în centrul și nordul Bucureștiului, în zona metropolitană din nordul capitalei, în stațiunile de pe Valea Prahovei, în zona Bran-Moieciu și în Poiana Brașov. Vitezele sunt excelente –  până la 75 Mbps pentru download și 37,5 Mbps pentru upload.

În cazul în care nu dispui de un telefon 4G, Orange are în ofertă o serie de smartphone-uri de top pe care le oferă și împreună cu abonamentele Panteră 39 și Panteră 49 – Sonny Xperia Z (259 euro cu Panteră 39), Nokia Lumia 920 (249 de euro cu Panteră 39) sau LG Optimus G (189 euro cu același abonament). În ofertă vor intra în curând și Samsung Galaxy S4 și HTC One.

Clienții care au nevoie de asistență pentru configurarea setărilor telefonului pot apela la un Orange Expert, în magazin, online sau la telefon, la numărul 408.

Etichete: , , ,