Sony aduce in Romania noile televizoare Bravia si ofera cadou smartphone-uri de top

Scris de | 29 mai, 2013
Sony aduce in Romania noile televizoare Bravia si ofera cadou smartphone-uri de top

Sony a lansat astazi in Romania noua gama de televizoare Bravia. Lansata in ianuarie la CES, noile televizoare sunt echipate cu un nou senzor de imagine, X-Reality Pro, cel mai apreciat senzor de la Sony. Odata cu lansarea noilor modele in Romania este anuntata si campania „Perechea perfecta”, iar la achizitionarea televizoarele Bravia W8 sau Bravia W9 clientii primesc un smartphone Xperia L, respectiv Xperia Z.

Sony BRAVIA

Senzorul X-Reality Pro de la Sony ofera detalii si culori foarte bune, indiferent de sursa imaginilor. Totodata, Bravia W905A incorporeaza tehnologia Triluminos Display cu iluminare LED, ofera culori bine definite, cu tonuri subtile si reda puternic nuantele de rosu, albastru si verde. W905A integreaza un sistem de 1.2 m cu design pliat intr-o unitate compacta, ascunsa in spatele ecranului.

Noile televizoare din gama Bravia W includ functia Screen Mirroring via Wi-Fi, iar W905A se livreaza cu o telecomanda cu tehnologie NFC. Toate cele trei televizoare lansate vin cu port MHL, pentru conectarea prin cablu a telefonului, a tabletei sau a altor dispozitive.

W905A vine cu o diagonala de 55 inci si 46 de inci, W805A este disponibil in doua variante, de 55 de inci si 47, iar modelul W650A este disponibil in 32 si 42 de inci.

Etichete: , , ,