Playstation 4 va ajunge in Europa la pretul de 399 euro pana la sfarsitul anului. Sunt anuntate peste 110 de jocuri noi

Scris de | 12 iunie, 2013
Playstation 4 va ajunge in Europa la pretul de 399 euro pana la sfarsitul anului. Sunt anuntate peste 110 de jocuri noi

PS4_2

Sony a anuntat mai multe detalii despre consola Playstation 4 la E3, cel mai mare eveniment de gaming destinat industriei. Noua consola beneficiaza de un nou design in culoarea “Jet Black”, include un nou controller wireless si o camera si sunt anuntatea o serie de noi parteneriate care vor adduce noi titluri de jocuri.

Arhitectura, inclusiv unitatea optica, sistemul de racire si sistemul de alimentare au fost proiectate pentru a dezvalui o consola cu dimensiuni si greutate reduse. Design-ul include o suprafata care se imparte in patru zone, gazduind fanta pentru disc, butoanele, LED-urile de indicare si sistemul de racire. Indicatorul de pornire/oprire este amplasat pe partea superioara lumineaza in culoarea albastra in momentul in care consola este pornita.

PS4_3

„Perifericele includ noul controller wireless pentru Playstation 4 (DualShock4) si noul Playstation Camera, ambele disponibile la lansare la pretul recomandat de 59 de euro, respectiv 49 de euro. Ambele accesorii vor fi disponibile  in culoarea Jet Black”, informeaza comunicatul de presa trimis presei.

Jocurile anuntate pentru noua PS4: Destiny de la Bungie, Diablo III  de la Blizzard Entertainment, Kingdom Hearts III si Final Fantasy de la Square Enix, Assasin’s Creed IV Black Flag si Watch Dogs de la Ubisoft, NBA 2014 de la 2K Sports, The Elder Scrolls Online de la Bethesda Games si Mad Max de la Warner Bros. Peste 110 de titluri vor fi disponibile in total.

PS4 nu necesita conexiunea la internet permanenta pentru functionare, in timp ce jocurile de tip second hand nu sunt limitate si nici nu este necesara vreo taxa pentru a putea fi jucate.

Specificatiile tehnice includ un procesor AMD „Jaguar” cu 8 nuclee, un nucleu grafic 1.84 TFLOPS bazat pe noua tehnologia AMD Radeon, 8 GB memorie GDDR5 si un HDD de 500 de GB. Cantareste 2.8 kilograme, iar pachetul complet include consola, controller-ul, casti mono, cablul pentru alimentare, un cablu hdmi si un cablu USB.

Playstation 4 va fi disponibila in Europa pana la sfarsitul acestui an, iar pretul pentru Europa este situat la 399 euro.

 

 

Etichete: , , , , , , , ,