LG G2 mini va fi disponibil începând cu luna aprilie

Scris de | 27 martie, 2014
LG G2 mini va fi disponibil începând cu luna aprilie

LG a anunțat astăzi că varianta mini a lui LG G2 va fi disponiblă în magazine începând de luna următoare. G2 mini va veni în variante de culoare diferite, între care negru, alb, roșu și auriu, iar lansarea globală va avea loc în aprilie în țările CSI (Comunitatea Statelor Independente), urmate de piețele din Europa, Asia, America Latină, Orientul Mijlociu și Africa.

lg-g2-mini

Deși specificațiile modelului LG G2 mini nu sunt dintre cele mai actuale, LG mizează pe acest model în țările emergente. G2 mini va fi disponibil în trei versiuni, cu procesor quad-core Qualcomm MSM8926 (LTE), procesor quad-core Qualcomm MSM8226 (3G), ambele tactate la 1.2 GHz și într-o versiune cu procesor quad-core Nvidia Tegra 4i cu LTE, dar cea din urmă nu va fi destinată pieței din România.

Ecranul măsoară 4.7 inci, utlizându-se un panou qHD IPS cu rezoluție 960 x 540 pixeli, memoria RAM este de 1 GB, iar spațiul de stocare de 8 GB poate fi extins cu ajutorul unui card microSD. Fotografiile vor fi realizate cu ajutorul unei camere principale de 8 megapixeli (13 megapixeli ptr versiunea cu procesor Nvidia), iar videoconferințele cu ajutorul camerei frontale vor fi susținute de o cameră de 1.3 MP.

Bateria este detașabilă, măsoară 2.440 mAh, sistemul de operare este adus la cea mai recentă versiune Android 4.4 Kitkat și cântărește 121 de grame.

„LG G2 mini este extrem de compact şi oferă o combinație de design, hardware și caracteristici UX, care până acum nu erau disponibile în această clasă de smartphone-uri, ceea ce îl face să fie o opțiune foarte atractivă pentru segmentul mediu”, a declarat Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications. „Cu G2 mini, obiectivul nostru este de a permite cât mai multor consumatori să experimenteze beneficiile cheie ale G2, într-un format mai mic. Din acest punct de vedere, suntem încrezători că G2 mini este un succes.”

G2 mini va fi disponibil începând cu luna aprilie, inițial în țările CSI (Comunitate Statelor Independente, țările: Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Kazahstan, Kârgâstan, Republica Moldova, Rusia, Turkmenistan, Ucraina, Uzbekistan, Georgia), urmată din piețele din Europa, Asia, America Latina, Orientul Mijlociu și Africa. LG nu a oferit încă un preț recomandat.

Etichete: , , , , , ,