Samsung Galaxy A5 și A3, disponibile în România

Scris de | 28 ianuarie, 2015
Samsung Galaxy A5 și A3, disponibile în România

Noile modele Samsung Galaxy A3 și A5 sunt destinate tinerilor care vor să-și exprime cu ușurință stilul personal, îmbinând specificaţii de top şi un design elegant.

Samsung Galaxy A5 (1)

„Prin noua serie Galaxy A, Samsung răspunde nevoilor diferite de performanţă ale utilizatorilor, oferindu-le acestora două noi smartphone-uri prin care să îşi exprime stilul. Vorbim de cele mai subțiri smartphone-uri Samsung de până acum, din metal, cu caracteristici tehnice superioare, specifice seriei Galaxy, pentru ca utilizatorii tineri să aibă parte de conţinut media de calitate, care să fie împărtăşit cu uşurinţă pe reţelele sociale”, a spus Mircea Stoicescu, Head of Product Management IM în cadrul Samsung Electronics România.

Cu noile smartphone-uri din Seria A, utilizatorii au posibilitatea de a-și exprima stilul personal, dar şi de a fi permanent conectați la internet. Selfie-urile vor ieși extrem de clare cu ajutorul camerei frontale de 5 megapixeli și a funcțiilor inovatoare, precum Beauty Face Features, Rear-cam Selfie, Palm Selfie, Wide Selfie și Animated GIF, care permit realizarea de selfie-uri creative. De asemenea, utilizatorii pot împărtăși rapid și ușor fotografii pe rețele sociale, datorită vitezei rapide a rețelelor LTE Cat 4.

Seria A este echipată cu ecrane Super AMOLED și tehnologia Adaptive Display pentru culori clare, unghiuri de vizualizare mai bune și contrast puternic, chiar și în mediul exterior, sub lumină solară puternică. Iar multitasking-ul şi navigarea rapidă sunt susţinute de procesorul Quad Core de 1,2 GHz cu care vin echipate Galaxy A5 și A3. Mai mult, ambele dispozitive dispun de 16 GB de memorie şi de posibilitatea de a suplimenta spaţiul disponibil până la 64 GB pentru toate aplicațiile şi fişierele preferate ale utilizatorilor.

Smartphone-urile seriei A vin funcții precum Ultra-Power Saving Mode și Multiscreen, consacrate deja pe dispozitivele Galaxy.

Samsung Galaxy A5 (2)Caracteristici Galaxy A5:

– model 4G, Android 4.4 KitKat

procesor 1,2GHz quad core A53, memorie RAM de 2 GB

– 16 GB memorie internă + slot micro SD (până la 64 GB)

– ecran HD Super AMOLED de 5 inchi

– cameră spate de 13 megapixeli cu AF și bliț LED, cameră frontală de 5 megapixeli

– conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0(BLE, ANT+), NFC, A-GPS/ GLONASS

– baterie de 2300 mAh

– dimensiuni 139,3 x 69,7 x 6,7 mm, greutate 123 grame

Samsung Galaxy A 3 (1)

Caracteristici Galaxy A3:

– model 4G, Android 4.4 KitKat

– procesor 1,2GHz quad core A53, memorie RAM de 1,5 GB

– 16 GB memorie internă + slot micro SD (până la 64 GB)

– ecran HD Super AMOLED de 4,5 inchi

– cameră spate de 8 megapixeli cu AF și bliț LED, cameră frontală de 5 megapixeli

– conectivitate Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0(BLE, ANT+), NFC, A-GPS/GLONASS

– baterie de 1900 mAh

– dimensiuni 130,1 x 65,5 x 6,9 mm, greutate 110,3 grame

 

Etichete: , , , , , , , , , ,