#MWC2015: LG G3 și iPhone 6 câștigători Best Smartphone la MWC

Scris de | 4 martie, 2015
#MWC2015: LG G3 și iPhone 6 câștigători Best Smartphone la MWC

GSMA a anunțat câștigătorii celei de-a 20-a ediții a Global Mobile Awards, în cadrul unei ceremonii unde amfitrion a fost actorul John Cleese (Monty Python).

_D8A2665

LG G3 și iPhone 6 au câștigat titlul de Cel mai bun smartphone, la ediția din acest an a târgului Mobile World Congress. Tot la categoria smartphone, Motorla Mote E a primit distincția de Best Low Cost Smartphone (cel mai bun smartphone la preț mic), iar la categoria tablete, cea mai bună a fost Microsoft Surface Pro 3 – Best Mobile Tablet. În ceea ce privește dispozitivele purtabile, ceasul inteligent Moto 360, semnat Motorola a primit titulatura de Best Wearable Mobile Technology.

Global Mobile Awards

Au mai primit premii: ZTE cu Smart Projector (Best Mobile Enabled Consumer Electronics Device) – vorbim de un proiector liliputan care se atașează la smartphone, tabletă sau alt device mobil pentru a proiecta imagine Full HD, Huawei pentru soluția LampSite (Best Mobile Infrastructure) – o soluție tehnologică pentru dezvoltarea rețelor de telecomunicații și Gameloft pentru jocul Asphalt 8: Airborne (Best Mobile Game App). Compania Samsung a primit premiul de Best Security/ Anti-Fraud Product or Solution pentru soluția de securitate KNOX Workspace.

 

Etichete: , , , , , , ,