Orange pregătește ateliere digitale în cadrul programului ”Școala Altfel”

Scris de | 16 martie, 2015
Orange pregătește ateliere digitale în cadrul programului ”Școala Altfel”

Orange România organizează ateliere digitale – “Internetul copiilor” – pentru elevii între 10 și 13 ani, în cadrul programului național „Școala Altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”. Astfel, între 6 şi 10 aprilie, Orange va organiza în total 25 de ateliere structurate sub forma unor workshopuri interactive.

Orange Logo

Orice profesor poate înscrie o clasă de maximum 30 de elevi, cu vârste între 10 şi 13 ani. Pe parcursul a două ore, traineri specializați îi vor învăța pe elevi despre modul în care pot folosi tehnologia în mod responsabil în funcție de vârsta lor, care sunt resursele digitale utile în procesul de învățare și cum pot utiliza în siguranță internetul.

Înscrierile se pot face până pe 20 martie, printr-un e-mail la adresa csr@orange.ro, în limita celor 25 de locuri disponibile.

Atelierele educative „Internetul copiilor” sunt organizate de Orange România cu sprijinul Salvați Copiii România. „Un internet mai bun pentru copii” este, de altfel, una dintre direcțiile care fac parte din strategia Comisiei Europene pentru un mediu mai sigur pentru copii și tineri în explorarea mediului online. În cadrul programului ” Școala Altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, timp de o săptămână din al doilea semestru şcolar, fiecare unitate de învățământ urmează un orar ce include doar activităţi de educație non-formală.

Etichete: , , , ,