Samsung lansează cursuri de dezvoltare de aplicații Android pentru studenți

Scris de | 19 martie, 2015
Samsung lansează cursuri de dezvoltare de aplicații Android pentru studenți

Samsung dă startul celui de-al doilea program de dezvoltare de aplicații Android, adresat studenților și absolvenților de facultate cu profil tehnic și cunoștințe de programare JAVA. Cursul, la care se pot înscrie până la 26 martie, va consta în sesiuni teoretice și practice în urma cărora tinerii vor dobândi cunoștințele necesare pentru dezvoltarea de aplicații mobile pentru platforma Android.

Curs DAAI_4

Cei care vor participa la curs vor avea parte de o experiență completă de învățare, dobândind cunoștințe aprofundate despre platforma Android, modalitățile de programare pe aceasta și soluții pentru dispozitivele mobile. Mai mult, aceștia vor avea acces la training-uri de leadership organizate de Fundația LEADERS, menite să completeze aptitudinile tehnice cu abilități de comunicare, lucru în echipă și public speaking, dar și la întâlniri cu oameni de succes din domeniul tehnologiei, precum dezvoltatori de aplicații, antreprenori de succes din domeniu și lideri români care îi vor inspira.

Curs DAAI_5

Pentru a se înscrie, studenții și absolvenții trebuie să trimită un e-mail la adresa saim.mobilpro@gmail.com cu subiectul [DAAI]. Mesajul trebuie să conțină numele, numărul de telefon la care pot fi contactați, dar și informații referitoare la pregătirea anterioară în JAVA și Android pe care o au și o scurtă motivare pentru care își doresc să participe. În plus, în e-mailul de înscriere, participanții trebuie să precizeze și dacă au deja idei de aplicații pe care ar dori să le creeze.

Etichete: , , , , ,