Micromax lansează smartphone-ul Canvas Nitro 2

Noul smartphone are un ecran HD de 5 inchi și vine echipat cu un procesor octa core de 1,4 GHz, ajutat de 2 GB de memorie RAM. Totul la un preț de aproximativ 150 de euro.

⇣ Sari la articol

Canvas Nitro 2 este urmașul modelul Canvas Nitro, un smartphone care a fost comercializat în peste 500.000 de unități până acum.Canvas Nitro 2Noul model are un design subțire, cu o carcasă cu grosimea de 7,5 mmm (modelul anterior avea grosimea de 9,3 mm): Finisajul este aidoma prafului lunar, fapt ce oferă un grip bun utilizatorului. Smartphone-ul dispune de un ecran HD de 5 inchi, cu rezoluția de 1280 x 720 pixeli, fiind protejat cu sticlă Gorning Gorilla Glass 3.nitro2La interior găsim un procesor octa core de 1,4 GHz ajutat de 2 GB de memorie RAM. Spațiul intern de stocare este 16 GB dar poate fi extins prin carduri microSD până la 32 GB. Alte caracteristici principale: Dual SiM, 3G, Wi-Fi, Bluetooth, Android KitKat 4.4.2 și suita de aplicații Google Drive, Hangouts, ASKME,Clean master,Snapdeal,Quikr,Newshunt etc.

micromax nitro2Bateria smartphone-ului este de 2400 mAh, iar potrivit producătorului aceasta permite un timp de convorbire de 9 ore, iar în standby acesta rezistă până la 250 de ore.

nitro 2Canvas Nitro 2 este disponibil în culorile Moondust Grey și Pristine White, la un preț de aproximativ 150 de euro.

Asus