Krüger&Matz lansează MOVE 5, un smartphone dual-SIM de ultimă generație

MOVE 5 are un preț recomandat de vânzare de 379 Ron.

Scris de | 1 februarie, 2016
Krüger&Matz lansează MOVE 5, un smartphone dual-SIM de ultimă generație

Krüger&Matz lansează MOVE 5, un nou smartphone performant, care atrage prin design-ul atractiv și prețul accesibil.

Smartphone-ul de la Krüger&Matz are un ecran IPS de 5 inci, cu rezolutie 720×1280 px și este acoperit cu sticlă Dragontrail, care garantează o rezistență sporită și o calitate impecabilă a imaginilor. Mai mult, utilizatorii vor aprecia funcția Smart Gestures, cu ajutorul căreia pot citi cu ușurință mesajele, își pot verifica mailul sau pot face fotografii. Tot ce trebuie să facă este să deseneze litera atribuită aplicației respective pe ecranul închis al telefonului. Datorită soluțiilor tehnologice folosite, utilizatorii se pot bucura de un smartphone pe care și-l pot permite. Mai mult, sistemul de operare Android 5.1 Lollipop permite atât redarea videoclipurilor sau a filmelor, cât și rularea unor jocuri sau aplicații complexe.Krüger&Matz MOVE 5 (2)

Față de telefoanele din aceeași serie, MOVE 5 are un procesor echipat cu quad-core Spreadtrum SC7731G, tactat la 1,3 GHz, cu 1 GB memorie RAM. În plus, noul telefon are o memorie internă de 8 GB care poate fi extinsă prin intermediul unui card micro SD.

Krüger&Matz si-a obisnuit deja utilizatorii cu produse elegante, însă foarte versatile. Tocmai de aceea, MOVE 5 este un smartphone dual-SIM ideal pentru cei care folosesc două numere de telefon, fie că este vorba de cel de serviciu și cel personal sau de o cartelă a unui operator local, utilizată în străinatate. Totodată, cei care călătoresc des pot folosi gadgetul ca sistem de navigație, datorită GPS-ului încorporat, compatibil cu sistemul GLONASS.

Nu în ultimul rând, telefonul se distinge printr-un design deosebit, care creează echilibrul perfect între funcționalitate și confort. Noul MOVE 5 va atrage cu siguranță toate privirile: este disponibil în două variante cromatice, alb și negru, și are display de 5 inci și baterie cu capacitate de 2000 mAh care asigură o autonomie sporită.

MOVE 5 are un preț recomandat de vânzare de 379 Ron.

Etichete:

Sursa: Krüger&Matz MOVE 5