Samsung Galaxy S6 edge+ a început să primească actualizarea la Android 6.0 Marshmallow în România

Scris de | 4 martie, 2016
Samsung Galaxy S6 edge+ a început să primească actualizarea la Android 6.0 Marshmallow în România

Începând de astăzi, utilizatorii Galaxy S6 edge+ au început să primească update-ul OTA la Android 6.0 Marshmallow. Înregistrat în rețeaua Vodafone, terminalul Galaxy S6 edge+ din redacția noastră a primit update-ul la cea mai nouă versiune Android începând cu această dimineață.

Update-ul are o 1.441.13 MB și chiar dacă am mai discutat anterior despre noutățile pe care le aduce, din fișa de informații aflăm că actualizarea aduce upgrade sistemului de operare la Android 6.0 Marshmallow, o nouă interfață TouchWiz îmbunătățită la capitolul utilitate și aspect, îmbunătățiri ale unor aplicații și funcții deja disponibile pe terminal (Quikc connect, Senzor de amprentă, mod de baterie), un nou mod de vibrare.

Se recomandă update-ul aplicației Samsung Gear la cea mai nouă versiune înainte de upgrade-ul la Android 6.0, iar după actualizarea la Marshmallow să actualizați anumite aplicații care au fost instalate prin sistemul de operare Lollipop.

samsung-galaxy-s6-edgeplus-update

Dacă aveți informații și în legătură cu update-ul Marshmallow pentru Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge sau alți operatori care au primit update-ul vă rugăm folosiți secțiunea de comentarii mai jos pentru a actualiza articolul. 

Etichete: , , ,