ASUS Republic of Gamers te invită la turneul Join The Republic

La Join The Republic sunt așteptați și iubitorii de Cosplay.

Scris de | 11 octombrie, 2016
ASUS Republic of Gamers te invită la turneul Join The Republic

Sporturile electronice iau cu asalt mall-urile bucureștene. Până pe 16 octombrie, gamerii din capitală sunt invitați să participe la cel mai lung turneu offline de gaming din țara noastră. Acesta va avea loc în cadrul AFI Palace Cotroceni, în zona din fața Cinema City.

Evenimentul Join The Republic va găzdui trei turnee de jocuri pe PC: CS:Go, Dota, Hearthstone, Rocket League și Overwatch, iar valoarea totală a premiilor depășește 4800 de dolari. Toate competițiile se vor derula pe 12 stații ROG G20 complet pregătite pentru gaming, jucătorii neavând nevoie de vreun alt echipament personal, ci doar de propria experiență și îndemânare. Primul turneu va fi unul de CS:GO, echipele de câte 5 jucători putându-se înscrie pe pagina de Facebook ASUS Republic of Gamers România.

La Join The Republic sunt așteptați și iubitorii de Cosplay. Înscrierile se vor desfășura tot pe pagina de Facebook, defilarea personajelor din jocuri fiind programată pe data de 15 octombrie. Concursul de Cosplay este dotat cu premii ASUS în valoare de peste 2100 USD.

Publicul larg pasionat de jocurile pe computer este invitat să susțină participanții și să descopere cele mai noi sisteme, componente și accesorii de gaming. În fiecare zi, zona de computere Republic of Gamers este deschisă vizitatorilor din AFI Palace Cotroceni pentru FreePlay (jocuri la liber) până la ora 16.00, când vor demara competițiile zilnice.

Pe pagina de Facebook ASUS Republic of Gamers sunt disponibile formularele de înscriere la turnee, regulamentele și fotografii de la eveniment.

Etichete: