ZenBook Flip 14 și ZenBook Flip 15, două convertibile semnate ASUS

Cele două serii de laptopuri convertibile au fost prezentate în premieră cu prilejul IFA 2017, urmând să ajungă pe piață în această toamnă.

⇣ Sari la articol
ZenBook Flip 14 și ZenBook Flip 15, două convertibile semnate ASUS

ASUS a anunțat laptopurile convertibile ZenBook Flip 14 (UX461) și ZenBook Flip 15 (UX561), două modele puternice și polivalente. ZenBook Flip 14 este echipat cu ecran tactil NanoEdge, cu diagonala de 14 inci, ce suportă stiloul activ ASUS Pen, în timp ce ZenBook Flip 15 este incredibil de compact și de subțire, grație ecranului tactil NanoEdge 4K UHD cu un raport ecran/corp de 79%. Ambele modele sunt echipate cu cele mai noi procesoare Intel Core i7 quad-core, din generația a opta, până la 16GB de memorie RAM și SSD-uri PCIe x4 de 512GB.

ZenBook Flip 14

Laptopul are o carcasă din aluminiu, cu un ecran tactil de 14 inci și o ramă foarte îngustă, de numai 7,15 mm, fapt care a permis construcția unui corp compact ce nu depășește în dimensiuni modelele de 13 inci. Ecranul reproduce 100% din spectrul de culoare sRGB, are un contrast de 1000:1 și tehnologii de îmbunătățire a imaginii.Alte puncte forte: unitate SSD PCIe x4 de 512 GB, memorie RAM de 16 GB și baterie litiu-polimer de 57Wh oferă energia necesară pentru întreaga zi, autonomia acestui model ajungând la 13 ore. Notebookul și beneficiază de două porturi USB 3.1 Gen 1 Type-A, un port HDMI și un cititor de carduri microSD.ZenBook Flip 15

ZenBook Flip 15 este cel mai puternic model Flip, creat vreodată și este cu până la 30% mai rapid, comparativ cu vechea serie ASUS UX560, datorită performanțelor oferite de procesorul Intel și de memoria RAM DDR4 ce ajunge până la 16 GB.Acceleratorul GeForce GTX 1050 este bazat pe arhitectura NVIDIA Pascal, transpunând performanțele grafice ale unui desktop în carcasa compactă a unui laptop. Mai mult, ZenBook Flip 15 încorporează stocarea duală ce-i permite utilizatorul să aleagă un hard disk de până la 2TB și un SSD PCIe de 512 GB, combinând capacitatea înaltă de stocare și vitezele ridicate de transfer al datelor.Un alt atu este dat de ecranul tactil 4K UHD NanoEdge, cu diagonala de 15,6 inci, ce oferă suport pentru ASUS Pen și Windows Ink.

Cele două serii de laptopuri convertibile vor ajunge pe piață în această toamnă.

Articole asemanatoare