Revista connect a oferit trofeele “Produsele anului”

Scris de | 5 aprilie, 2019
Revista connect a oferit trofeele “Produsele anului”

Revista connect a celebrat 18 ani de apariții neîntreupte pe piața media în cadrul unui eveniment desfășurat pe 3 aprilie la Le Chateau. Evenimentul, menit să recompenseze excelența în domeniul telecomunicațiilor, s-a bucurat de prezența a peste 250 de oameni din industria de telecomunicații, iar dincolo de decernarea premiilor oaspeții s-au bucurat de o atmosferă deosebită în compania Alexandra Violin și Connect-R. Evenimentul a fost găzduit de Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral.

Gala premiilor connect este unul dintre cele mai importante evenimente din industrie, organizat de către revista connect, și reunește în fiecare an branduri și companii sinonime cu ideea de succes. Companiile distinse cu premiul connect au fost premiate pentru performanțele excepționale din anul 2018, iar decernarea premiilor s-a făcut după principiul nominalizărilor stabilite de către redacție fie dintre produsele testate fie cele mai relevante produse pentru categoria respectivă, câștigătorul fiecărui premiu fiind desemnat prin vot secret.

Față de procesul de desemnare a câștigătorilor de la celelalte ediții, pentru acest eveniment am apelat la industrie, la oamenii care cunosc produsele, cei care le testează sau care pot analiza prin comparație produsele lansate și prestația brandurilor în decursul unui an. Le mulțumim celor care s-au arătat deschiși în a ne ajuta în acest demers, au fost 23 de oameni din presă, bloggeri, vloggeri pe care îi vedeți în imaginea de mai jos.

 

Mulțumim partenerilor care au făcut posibilă realizarea acestui eveniment: Samsung România, Asus România, Țiriac Auto, Varta, Pernod Ricard și Donut Studio, precum și localului care ne-a găzduit, Le Chateau.

Cel mai bun smartphone entry-level: Xiaomi Mi A2

Mulțumesc connect pentru acest premiu. Compania noastră este Black Tech și suntem distribuitorul oficial Xiaomi în România. La nivel global, Xiaomi este un vendor important de smartphone-uri, iar ei au o gamă largă de produse, un ecosistem întreg. Xiaomi își propune să aducă întotdeauna produse de calitate la prețul potrivit. Vă ofer și o informație în exclusivitate, urmează să deschidem primul magazin Xiaomi în București, iar deschiderea va avea loc în curând”, Toni Zhang Chairman Black Tech, distribuitor official Xiaomi.

Cel mai bun smartphone middle: Honor View 20

Mulțumim foarte frumos pentru premiu. Honor pregătește în acest an o mulțime de produse interesante. Țineți aproape”, Andreea Marciuc, Brand Lead în cadrul Honor România.

Cel mai bun smartphone high-end: Samsung Galaxy S9

Mulțumesc revistei connect pentru decernarea acestui premiu în an important pentru noi. Ați auzit mai devreme, aniversăm 10 ani de Galaxy S, 10 ani de inovație și iată că deși aniversarea este în acest an ne bucură foarte mult recunoașterea S9 drept telefonul anului 2018. Între timp avem o nouă familie de produse, Galaxy S10 și vă invit pe toți să faceți cunoștință cu ele și să le experiementați  pentru că sunt niște telefoane foarte frumoase, foarte deștepte și aduc multe lucruri intersante. Va mulțumesc.”, Tiberiu Dobre, Head of Telecom Diivison al Samsung Electronics România.

Cel mai bun phablet: Samsung Galaxy Note9 și Huawei Mate 20 Pro

Anul 2019 o să fie un an special pentru noi, o să lansăm o sumedenie de produse foarte interesante, iar la începutul lui mai lansăm primul smartphone cu ecran flexibil din lume, așa că fiți cu ochii pe noi să descoperiți inovațiile în tehnologie.”, Tiberiu Dobre, Head of Telecom Diivison al Samsung Electronics România

Felicitări pentru premiu, Samsung și felicitări revistei connect pentru cei peste 18 ani și pentru obiectivismul de care dau dovadă de fiecare dată. Este rezultatul muncii întregii echipe  Huawei”, Ciprian Mirea, CTO & Trade Marketing al  Huawei România.

Cel mai bun cameraphone: Huawei Mate 20 Pro

Este o poziție cu care ne mândrim și pe care reușim din ce în ce mai greu să stăm pentru că sunt din ce în ce mai multe branduri în acest segment, dar pentru noi concurența este întotdeauna benefică. Mulțumim connect pentru cel mai bun cameraphone, sperăm ca și la anul să fim aici din nou cu acest premiu în mână.”, Ciprian Mirea, CTO & Trade Marketing al  Huawei România.

Cea mai bună tabletă: Apple iPad Pro

Mulțumim pentru încrederea în brandul Apple, felicitări revistei connect pentru cei 18 ani de existență”, Alina Gheorhiu, Apcom România.

Cel mai bun ultrabook: Lenovo Thinkpad X1 Carbon

Vreau în primul rând să felicit firma connect pentru că rezistă în presa scrisă când toată lumea e online, să vezi pe cineva că rezistă într-o presă scrisă mi se pare admirabil, sper că se numește consecvență și nu încăpățânare, dar rezultatele cred că se văd în această seară. Premierea noastră sau premiul pe care îl primesc ca și reprezentant al Lenovo arată că și calculatoarele de business pot să primească premii din partea consumatorilor, ceea ce arată de fapt orientarea noastră către o experiență a consumatorilor din ce în ce mai bună. Țin să vă spun că, pe de altă parte, X1 Carbon a fost nominalizat în ultimii 2 ani de către revista Notebook ca notebook-ul anului și de fapt este o confirmare a unei recunoașteri internaționale. Multumesc”, Aurel Nețin, Country General Manager al Lenovo România.

Cel mai bun notebook de gaming: Asus ROG Zephyrus GX501

Doresc să mulțumesc revistei connect pentru încredere acordată, precum și juriului care a votat pentru noi, pentru ROG,. Când vorbim despre gaming în România vorbim despre comunitatea ROG, de laptopurile Republic of Gamers. Mulțumesc frumos”, Liviu Marica, Marketing Manager al ASUS România.

Cel mai bun smartwatch: Apple Watch 4 series

Mulțumim încă o dată pentru aprecieri”, Alina Gheorghiu, Marketing Manager al distribuitorului oficial Apple în România, Apcom.

Cel mai bun brand de laptopuri din 2018: ASUS

“Doresc să mulțumesc juriului, colegilor mei, revistei connect – Iulian Machi și Leon Arhire, care au făcut o treabă excelentă ca de fiecare dată. Felicitări și mulțumim”, Liviu Marica, Marketing Manager al Asus România.

Cel mai bun brand de televizoare din 2018: Samsung

Anul acesta, pe lânga 10 ani de Galaxy împlinim și 50 de ani de Samsung Electronics. De asemenea, de 13 ani suntem liderul global al pieței de televizoare. Așa că ne bucurăm și suntem onorați că publicul român, revista connect, jurnaliști prezenți și membrii juriului ne-au onorat cu acest premiu. Vă mulțumim”, Ioana Mîrzac-Sigarteu, Corporate Communication Manager al Samsung Electronics România.

Cel mai bun brand de routere din 2018: TP-Link

Vă mulțumim foarte mult pentru încredere. O seară frumoasă” Mara Androescu, Marketing Manager al TP-Link.

Cel mai bun brand de telefoane din 2018: Huawei

Mulțumim pentru acest premiu, aș vrea mulțumesc colegelor mele din departamentul de marketing care sunt aici de față pentru că fără ele nu poți ajunge la acest nivel. Mulțumesc încă o dată și felicitări tuturor. Spuneam la primul premiu că este benefică concurența este pentru noi pentru că ne împinge de la spate să facem mai mult, dar și mai bine, sperăm să rămânem în acest top pentru mulți ani de acum înainte”, Ciprian Mirea, CTO & Trade Marketing al  Huawei România.

Operatorul Anului 2018: Orange România

Felicitări căștigătorilor de până acum, suntem cu toții pasionați de gadget-uri și dispozitive, dar noi, la Orange, suntem cu toți mai pasionați de rețelistică, rețeaua este sângele nostru. Sunt foarte bucuros de acest premiu și vă vorbesc și în numele colegilor mei. Petrecem zi și noapte la dezvoltarea rețelei și a infrastructurii, este sângele nostru pentru că ne conectează astăzi în toate aspectele noastre, aducem rețeaua 4G în 97% din locuințele din România și este totul despre a conecta oamenii la ceea ce este cel mai important pentru ei„,  Yves Martin , CTO al Orange România.

Mulțumim încă o dată partenerilor care au făcut posibilă realizarea acestui eveniment: Samsung România, Asus România, Țiriac Auto, Varta, Pernod Ricard și Donut Studio, precum și localului care ne-a găzduit, Le Chateau.

Etichete: , , , , , , , , ,