ASUS ROG a prezentat noi produse inovative de gaming

Noile produse ROg au la bază sugestiile primite de la fanii ASUS ROG.

Scris de | 22 august, 2019
ASUS ROG a prezentat noi produse inovative de gaming

În cadrul Gamescom 2019, ASUS Republic of Gamers (ROG) a organizat evenimentul Intelligent Evolution, prezentând cele mai recente inovații rezultate din filosofia ASUS Design Thinking – ciclul de dezvoltare de produse noi pe baza feedback-ului primit de la utilizatori. Iterațiile țin cont de sugestiile primite luând forma unor produse noi.

Jucătorii și jurnaliștii sunt inspirația pentru dezvoltarea rapidă și pasională a produselor ROG, deoarece ne determină să împingem limitele fiecărei funcții pentru a îmbunătăți fiecare aspect al experienței de joc. Fiecare comentariu al utilizatorilor și fiecare recenzie de produs alimentează această evoluție inteligentă a produselor ROG, conducând mereu la inovații interesante,” a declarat Jackie Hsu, Vice-Președinte Corporate și Manager General al departamentului de vânzări globale pentru ASUS Open Platform Business Group.


Anul acesta, ROG a prezentat șapte produse ce denotă o evoluție inteligentă. Lista include placa de bază ROG Rampage VI Extreme Encore pentru crearea sistemelor mult dorite de fani și placa de bază ROG Strix X299-E Gaming II pentru overclocking fără bătăi de cap.
Au fost dezvăluite, de asemenea, trei noi monitoare de gaming: ROG Strix XG43UQ de 43’’ și ROG Strix XG27UQ de 27’’ – ambele suportând nativ rezoluția 4K cu rate de refresh de 144 Hz și tehnologie Display Stream Compression (DSC) – și ROG Strix XG17 cu panou IPS 240Hz. Trepiedul ROG pentru monitor se adresează jucătorilor pasionați aflați mereu în mișcare, iar ROG Chakram este un mouse de gaming cu senzor de 16.000 dpi și joystick încorporat pentru un control foarte bun. ROG Strix Go 2.4 sunt niște căști wireless pentru jocuri, cu USB-C 2.4GHz și microfon cu atenuarea zgomotului prin AI.

Etichete: ,