Xiaomi Redmi Note 8T disponibil de mâine și la noi, la un preț accesibil

Redmi Note 8T va fi disponibil în 3 culori Moonshadow Grey, Starscape Blue și Moonlight White.

Scris de | 28 noiembrie, 2019
Xiaomi Redmi Note 8T disponibil de mâine și la noi, la un preț accesibil

Redmi Note 8T va fi disponibil în 3 variante: 3GB de RAM cu un spațiu intern de 32GB, 4GB + 64GB, și 4GB + 128GB, începând de la prețul recomandat de 859 lei via Mi Store și online pe eMAG, Blacktech, Flanco și alte canale specializate.  Telefonul va putrea fi cumpărat și din rețelele operatorilor Vodafone România și Digi Mobil România.

Distribuitorii oficiali pentru Xiaomi sunt Also Technology, Black Tech Group și World Comm. Pe cutia fiecărui telefon vor exista informații despre distributor. Produsele achiziționate prin intermediul distribuitorilor oficiali vor beneficia de service la ESD (centrul de service oficial al Xiaomi în România). 

Redmi Note 8T se laudă cu un ansamblu quad camera, cu rezoluția de 48MP,  unde camera principală are un senzor de ½-inchi (1.6μm 4-in-1 Super Pixel), cu o diafragmă de f/1.79 și unghi de 79.4°, cea ultra-wide este de 8MP, la care se adaugă lentilele macro de 2MP și un senzor cu adâncimea de 2MP.  Camera frontală este de 13MP, cu diafragmă f/2.0 și tehnologie AI încorporată – și include și  o funcție pentru selfie panoramic – prima din seria Redmi Note – care poate captura imagini de grup fără a scoate pe nimeni din fotografie.

Smartphone-ul deține un ecran Dot Drop de 6,3 inchi, rezoluție Full HD, cu un design curbat și se bazează pe procesorul Qualcomm  Snapdragon 665, un model octa core, tactat la 2 GHz. În plus, are o baterie de mare capacitate, de 4000 mAh, cu încărcare rapidă per USB tip C, cu ajutorul unui încărcător inclus, de 18W. 

Utilizatorii care achiziționeazǎ Redmi Note 8T în perioada 28 noiembrie – 31 decembrie 2019, din rețeua oficială a distribuitorilor și partenerilor autorizați Xiaomi din România, vor beneficia gratuit de schimbarea ecranului în caz de spargere, în primele 6 luni de la data cumpărării, direct la ESD, centrul de service autorizat Xiaomi. Înlocuirea se poate face o singură dată.

 

 

Etichete: