Asus ZenBook Flip 13 OLED

Galaxy Fold 2, mai ieftin decât modelul actual?

Samsug Galaxy Fold 2 va fi prezentat cel mai probabil cu prilejul târgului MWC Barcelona 2020.

Scris de | 4 decembrie, 2019
Galaxy Fold 2, mai ieftin decât modelul actual?

Potrivit The Korea Herald, viitorul Samsung Galaxy Fold 2, va avea un preț semnificativ redus, datorat mai multor factori, cel mai important fiind apanajul noului design. Astfel, pe surse este indicat faptul că noul Fold  vine cu un design tip clapetă, asemănător cu cel deținut de modelul Motorola Razr, prezentat pe 14 noiembrie. În plus, ecranele vor fi de dimensiuni mai mici, fapt ce se va răsfrânge și asupra prețului, care ar putea fi apropiat de cel cu care va fi pus în vânzare noile modele Galaxy S11. Desigur, cu precizarea că Galaxy Fold 2 rămâne un smartphone pliabil.

 

Prețul estimat la acest moment este de circa 1 milion de won (circa 840 dolari, 760 de euro), însă până la lansarea comercială efectivă, se așteaptă ca prețul să fie mai apropiat de valoarea de 1.000 de dolari (circa 900 de euro). Dar chiar și așa, noul model devine un smartphone pliabil accesibil, dacă ținem cont de faptul că în România, Galaxy Fold se vinde online cu 12.500 de lei (2.617 euro). În ceea ce privește caracteristicile tehnice, putem anticipa faptul că Samsung nu va face rabat de la nimic în ceea ce privește partea hardware și software, Galaxy Fold 2 va deține o echipare adaptată realităților din 2020, va fi compatibil 5G, iar pe partea de procesare, memorie RAM, camere ori AI va fi echipat la zi, cu tot ce are mai bun Samsung.

Samsung a vândut circa 500.000 de telefoane Galaxy Fold, de la lansarea comercială a acestuia în luna septembrie. Potrivit analiștilor, compania are în plan ca anul viitor să vândă 6 milioane de dispozitive pliabile și 20 de milioane până în 2021.

Asus ZenBook Flip 13 OLED

Etichete: , , ,