Bursele Telekom 2020. Cum te înscrii și care sunt condițiile de eligibilitate

Scris de | 2 noiembrie, 2020
Bursele Telekom 2020. Cum te înscrii și care sunt condițiile de eligibilitate

Telekom Romania lansează cea de-a unsprezecea ediție a programului „Bursele Telekom”, prin care urmărește să identifice și să susțină financiar cinci tineri cu rezultate academice excepționale.

Programul este deschis tuturor studenților admiși într-o instituție de învățământ superior de stat din România, aflați în anul I, învățământ la zi, profil real, la una dintre specializările: automatică și calculatoare, cibernetică, informatică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicații și tehnologia informației.

Susținerea financiară este în valoare de 2.230 de lei lunar pentru fiecare student, sumă acordată în perioadele ianuarie – iunie și octombrie – decembrie 2021.

“Suntem convinși că cei peste 400.000 de euro alocați Burselor Telekom au reprezentat o investiție necesară pentru ca acești tineri să aibă șansa de a-și maximiza potențialul în România”, a declarat Ruxandra Vodă, Corporate Communications Director, Telekom Romania.

Competiția „Bursele Telekom” este organizată în două etape

Prima etapă, care este şi eliminatorie, presupune completarea şi trimiterea unui formular de înscriere către Telekom Romania, pe website-ul www.burseletelekom.ro. În această etapă vor fi selectați zece finaliști care se vor califica în etapa a doua, aceasta din urmă constând într-un un interviu online în urma căruia vor fi desemnaţi câştigătorii celor cinci burse.

A unsprezecea ediție a programului „Bursele Telekom” se desfăşoară în perioada 2 noiembrie 2020 –  8 decembrie 2020, astfel:

  • 2 noiembrie 2020, ora 08:00 – 22 noiembrie 2020, ora 23:59 – înscrierea candidaților pe website;
  • 4 decembrie 2020 – anunţarea celor 10 finaliști;
  • 8 decembrie 2020 – sesiunea de interviuri online cu juriul „Bursele Telekom”;
  • 8 decembrie 2020 – anunţarea celor cinci studenți câștigători.

De asemenea, juriul „Bursele Telekom” este format din profesioniști din domeniul comunicării și cadre didactice universitare de specialitate, astfel: Emil Cazacu – Profesor Doctor Inginer, Facultatea de Inginerie Electrică, Universitatea Politehnică din Bucureşti, Mihaela Perianu – Fondator şi Managing Partner, AIMS Executive Search & Consulting, Sorin Psatta – Lector, Facultatea de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării, Universitatea din Bucureşti și Integrated Communication Director, Graffiti BBDO România și Ruxandra Vodă – Corporate Communications Director, Telekom Romania.

Etichete: , , , ,