Razer te pregătește de Cyberpunk 2077 cu un nou mouse

Scris de | 10 noiembrie, 2020
Razer te pregătește de Cyberpunk 2077 cu un nou mouse

Razer a lansat un mouse de gaming dezvoltat în colaborare cu CD PROJECK RED pentru ca gamerii să-și completeze colecția Cyberpunk 2077.

Realizat în colaborare cu CD PROJEKT RED, mouse-ul Razer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition este companionul perfect pentru gamerii care așteaptă să se aventureze pe străzile din Night City. Fanii sunt invitați să se pregătească de lansarea celui mai așteptat joc video din 2020 cu o ediție specială a mouse-ului ambidextru dezvoltat de Razer, care garantează experiența AAA.

Explorarea orașului va fi mai facilă folosind mouse-ul bazat pe tehnologia Razer HyperSpeed, care asigură o performanță wireless stabilă și cu 25% mai rapidă decât alte tehnologii wireless. Senzorul optic Razer Focus+ oferă o acuratețe bună, având rezoluție de 20.000 DPI și 99.6% acuratețe a rezoluției, beneficiind și de funcții inteligente.

De asemenea, a doua generație de Razer Optical Mouse Switches asigură un timp de răspuns de doar 0,2ms. Astfel, Razer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition oferă atât viteza cât și precizia necesare unei experiențe de gaming satisfăcătoare.

Având o greutate de doar 74 de grame, Razer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition include suport pentru tehnologia Razer Chroma RGB și este însoțit de stația de andocare Razer Chroma Mouse Charging Dock.

În plus, Accesoriile din dotare pot fi personalizate în stilul Cyberpunk 2077, prin intermediul Razer Customs, care oferă design-uri speciale pentru mouse mat-urile de gaming, Razer Gigantus V2 și pentru carcasele de telefon, Razer Arctech Pro.

Mouse-ul Rzer Viper Ultimate Cyberpunk 2077 Edition este disponibil acum pe magazinul online Razer la prețul de 179,99 Euro.

Etichete: , , , ,