Care sunt surprizele pe care Samsung le pregătește pentru 2021: O cameră frontală nouă și încetarea producției unei game foarte populare de telefoane

Scris de | 23 noiembrie, 2020
Care sunt surprizele pe care Samsung le pregătește pentru 2021: O cameră frontală nouă și încetarea producției unei game foarte populare de telefoane
FOTO via Sammobile

Încă de la apariția iPhone X, cei mai mulți dintre producătorii de smartphone-uri au ales compromisul de tip “breton” pentru a scoate pe piață terminale cu ecran cât de cât complet, însă aspectul estetic nu a fost niciodată unul curat. Alți producători, precum Samsung, au optat să nu se ralieze acestui trend și să introducă pe telefoanele sale display-ul cu decupaj.

Însă, ușor-ușor, industria se îndreaptă către un design fără nici un fel de compromis în ceea ce privește display-ul. Chiar dacă am mai avut parte de smartphone-uri interesante, care au propus soluții tehnologice mai mult sau mai puțin viabile pentru a renunța la artificiul estetic, se pare că vom avea parte și de primul terminal premium de la un producător de top care va include camera frontală sub sticla ecranului.

Zvonurile de pe internet indică spre o lansare în martie a primului telefon pliabil cu senzor foto integrat sub display, fiind vorba aici de Samsung Galaxy Fold 3.

Deși mulți specialiști mizau pe apariția acestei tehnologii la următorul flagship, S21, se pare că gigantul sud-coreean nu vrea încă să riște introducerea unui astfel de feature extrem de nou și experimental pe un telefon care se vinde în masă.

De altfel, introducerea unei camere frontale ascunse sub ecran nu ar fi singura decizie majoră pe care Samsung o are în plan pentru anul care urmează. Se pare că chaebolul ar intenționa să întrerupă fabricarea gamei Note, rezultatele din ultimii ani fiind sub așteptările celor din conducere, notează Sammobile.

Etichete: , , ,