CD Projekt Red oferă scuze fanilor dezamăgiți de Cyberpunk 2077

Scris de | 14 decembrie, 2020
CD Projekt Red oferă scuze fanilor dezamăgiți de Cyberpunk 2077
FOTO via Captură YouTube

Cyberpunk 2077 a fost unul dintre cele mai așteptate jocuri ale ultimului deceniu iar fanii polonezilor de la CD Projekt Red au fost dezamăgiți pe alocuri, având în vedere lansarea nu tocmai bună pe care compania a pus-o la cale.

Jocul fusese amânat deja în patru rânduri, în 2020, iar situația actuală, contexul cauzat de pandemia de coronavirus, nu a făcut decât să le pună polonezilor și mai multe bețe în roate. Fiind obișnuiți cu titluri de cea mai bună calitate, cum a fost seria Witcher, o altă serie marca CD Projekt Red, fanii producătorului aveau așteptări foarte mari de la Cyberpunk 2077.

Lansarea, însă, nu a decurs conform planului iar posesorii de console de generație mai veche (PS4, Xbox One) au experimentat probleme serioase atunci când au rulat mult-așteptatul joc. De la bug-uri grafice până la probleme serioase de stabilitate, cel mai nou titlu din portofoliul CD Projekt Red pare o variantă neșlefuită și neterminată.

Însă polonezii vin cu vești bune. Compania a recunoscut problemele numeroase pe care le întâmpină varianta de console a jocului și și-a luat angajamentul să le rezolve în cel mai scurt timp prin intermediul unor patch-uri care vor fi lansate săptămânile următoare, notează Ubergizmo.

Cyberpunk 2077 rămâne unul dintre cele mai reușite jocuri ale anului, indiferent de problemele pe care le-a avut în primele zile, iar viitorul CD Projekt Red pe piața producătorilor de jocuri video pare din din ce în ce mai interesant.

Etichete: , , ,