ASUS, unul dintre câștigătorii European Hardware Association

Scris de | 11 ianuarie, 2021
ASUS, unul dintre câștigătorii European Hardware Association

ASUS a făcut o figură frumoasă cu ocazia premiilor European Hardware Association pe anul 2020, produsele companiei fiind desemnate printre preferatele utilizatorilor europeni. Compania a strâns cele mai multe premii în total – 26 de premii din partea European Hardware Association, Hardwareluxx, Cowcotland și Geeknetic.

Premiile au fost decernate în urma voturilor acordate de mii de consumatori din Europa, subliniind aprecierea de care se bucură produsele ASUS. Plăcile de bază, plăcile grafice, monitoarele, routerele, laptopurile de gaming și mini PC-urile au fost votate drept cele mai bune în multiple categorii pe site-urile independente de tehnologie.

ASUS a câștigat cele mai multe premii în multiple clasamente majore din 2020 ale comunității utilizatorilor din Europa, confirmând poziția drept brand favorit pe piețele componentelor PC, perifericelor, laptopurilor și PC-urilor din întregul continent.

Cititorii comunităților European Hardware Association (EHA) au votat cu miile, plasând produsele ASUS pe pozițiile fruntașe în multiple categorii. A rezultat astfel un total de 26 de premii.

Compusă din 9 dintre cele mai mari site-uri independente de știri și recenzii din domeniul tehnologiei din Europa, Premiile Comunității EHA recunosc tot ce este mai bun în sectorul tehnologiei din întreaga regiune. În cadrul ediției 2020, ASUS a primit mai multe premii din partea comunității EHA decât orice altă companie – repurtând victorii la categoriile Cele mai bune plăci de bază, Cele mai bune plăci grafice, Cele mai bune monitoare, Cele mai bune routere, Cele mai bune mini PC-uri și Cele mai bune laptopuri de gaming.

Hardwareluxx, Cowcotland și Geeknetic, trei proeminente organizații media din tehnologie care operează în Europa, au dat și ele publicității propriile clasamente anuale. Cititorii și-au exprimat opiniile și au oferit produselor ASUS cele mai multe premii la 9 categorii de produse, incluzând Cele mai bune plăci de bază, Cele mai bune plăci grafice, Cele mai bune monitoare, Cele mai bune routere, Cele mai bune laptopuri, Cele mai bune laptopuri de gaming, Cele mai bune PC-uri desktop de gaming, Cele mai bune PC-uri 2-în-1 și Cele mai bune mini PC-uri.

Brandul ASUS beneficiază de o puternică recunoaștere și o bună reputație în rândul utilizatorilor din Europa, iar aceste premii sunt o mărturie a angajamentului continuu al companiei de a crea produse care oferă experiențe digitale satisfăcătoare pentru oamenii de pretutindeni.

Cele mai bune placi de bază

ASUS este brandul Nr. 1 la nivel mondial în materie de plăci de bază, cu peste 580 de milioane vândute și cele mai multe premii câștigate. ASUS a fost liderul categoriei Cele mai bune plăci de bază a EHA Community Awards timp de șase ani consecutiv. Fie că este vorba de un sistem construit pentru lucru sau pentru gaming, o gamă diversă de modele și funcțiile lor facilitează găsirea plăcii perfecte pentru orice cerință.

De-a lungul anului 2020, ASUS s-a menținut în prim plan aducând opțiuni avansate de tuning și inovații pentru toată lumea. ASUS AI Overclocking pun în valoare întregul potențial al procesorului prin utilizarea inteligenței artificiale integrate pentru a profila caracteristicile și pentru a regla frecvențele și voltajele.

Cu rezultate rapide și fiabile, AI Overclocking elimină procesul dificil și de durată al reglării manuale. De asemenea, ASUS a introdus tehnologia exclusivă ASUS AI Noise-Canceling Microphone, care elimină eficient zgomotele de fundal deranjante și nedorite, cum ar fi țăcănitul tastaturilor și click-urile mouse-urillor, pentru a asigura faptul că vocea utilizatorului va putea fi auzită clar întotdeauna de interlocutorii săi. Și, desigur, procesul automatizat ASUS 5-Way Optimization continuă să ofere reglaje la nivel de expert cu un singur clic.

Cele mai bune plăci grafice

Seriile de plăci grafice ASUS și ROG au fost radical îmbunătățite pentru a putea integra noile arhitecturi NVIDIA Ampere și AMD RDNA 2, pentru a aduce pe piață următorul val de inovație în materie de performanță în jocuri.

Noua serie de plăci grafice ROG Strix beneficiază de un design nou și de un capac metalic care acoperă cele trei ventilatoare axial-tech. Designul include o nouă schemă de rotație și roluri specializate pentru ventilatorul central și cele două auxiliare, rezultând într-o presiune statică și un flux de aer sporite.

Sub pale, un radiator mai mare și mai capabil este pregătit pentru sarcini termice solicitante. PCB-ul și placa de ranforsare au acum orificii de ventilație care permit aerului cald să treacă pentru a putea fi evacuat din carcasă în loc să fie reciclat de cooler-ul plăcii.

Noua serie TUF Gaming a fost reproiectată pentru a oferi o alimentare și o răcire mai robuste. Un nou capac complet metalic acoperă trei puternice ventilatoare axial-tech, care utilizează rulmenți cu bile. Dedesubt, un radiator ajută la menținerea parametrilor termici sub un control strict.

Combinația de componente TUF, Auto-Extreme Technology, un nou suport pentru GPU și ventilația din placa de ranforsare, face TUF o alegere populară pentru constructorii de sisteme. Cu funcțiile sale convingătoare, TUF Gaming GeForce RTX 3080 este produsul Nr. 1 în categoria Techie a 2020 Google Shopping Gift Guide1.

Cele mai bune monitoare

Rezultatele ASUS în cadrul European Hardware Association Community Awards sunt o mărturie a efortului pe termen lung depus de ASUS pentru a lansa continuu modele inovatoare și funcții care satisfac nevoile utilizatorilor. Testele stricte și cuprinzătoare de control al calității asigură faptul că toate produsele ASUS oferă experiențe bune și sunt construite să reziste. Monitoarele ASUS nu sunt o excepție și au condus topurile categoriei „Cele mai bune monitoare” a EHA Community Awards timp de șase ani consecutiv.

ASUS produce o gamă largă de monitoare pentru a satisface diverse nevoi și scenarii de utilizare. Pentru gameri, ASUS oferă cele mai rapide monitoare de gaming din lume, cu rate de reîmprospătare de până la 360 Hz. Pentru creatorii de conținut, ecranele ASUS ProArt sunt la ordinea zilei, fiind și câștigătoarele premiului EHA pentru Cele mai bune monitoare profesionale în 2020. Pentru utilizatorii mobili și cei ce călătoresc frecvent există ASUS ZenScreen – cel mai bine vândut monitor portabil din lume.

Cele mai bune routere

Routerele ASUS sunt proiectate să ofere WiFi rapid, o mare acoperire a semnalului și o bogăție de funcții. Fiecare parte a routerului este proiectată cu atenție la detalii, de la combinația de componente selectate la amplasarea antenelor, a radiatoarelor, a ventilațiilor și multe alte detalii. ASUS se străduiește să fie liderul de piață și oferă clienților acces la cele mai recente standarde WiFi. ASUS a oferit atât primele routere WiFi 6 și WiFi 6E din lume, cât și primul adaptor WiFi 6 din lume.

ASUS continuă să inoveze pentru a oferi caracteristici cu un echilibru perfect între funcționalitate, securitate și ușurință în utilizare. Tehnologia AiMesh le permite utilizatorilor să conecteze ușor routerele ASUS suportate, pentru a forma o rețea mesh perfectă. Cu suport pentru diferite routere, AiMesh le oferă utilizatorilor flexibilitatea de a-și extinde rețeaua oricând, fără să fie nevoie să cumpere un nou sistem de rețelistică mesh.

Pentru a menține utilizatorii în siguranță online și dispozitivele sigure, routerele ASUS oferă AiProtection și control parental. AiProtection oferă securitate și intimitate cuprinzătoare în rețea, iar controlul parental oferă administrare facilă și programarea timpilor de utilizare ai WiFi-ului. Aceste funcții și altele care în mod tradițional sunt complicat, precum port forwarding și configurarea VPN-ului, pot fi ușor de administrat cu doar câteva apăsări într-o aplicație mobilă.

Cele mai bune mini PC-uri

Mini PC-urile ASUS oferă performanțe puternice într-un format ultra-compact pentru o largă varietate de aplicații pentru business, educație și casă.

Seriile ASUS Mini PC PN și PB sunt proiectate pentru performanță și beneficiază de un design modern, care economisește spațiul, fiind ușor de upgradat și oferind conectivitate cuprinzătoare cu multiple porturi. Combinația dintre modelele versatile și ușoare și performanța dinamică oferă capabilități sporite și experiențe de utilizare îmbunătățite pentru sarcinile de calcul cotidiene.

ASUS Chromebox este Nr. 1 la capitolul cota de piață pentru Chromebox, iar ASUS a fost apreciată de organizațiile media internaționale drept cel mai bun brand Chromebox. Nou lansatul Chromebox 4 este echipat cu procesoare Intel de generația a 10-a, se poate conecta la multiple ecrane 4K UHD și, cu suportul integrat pentru Google Play, oferă o bogată selecție de aplicații Android pentru productivitate, comunicare, divertisment și multe altele.

Cele mai bune laptopuri de gaming

Noile laptopuri de gaming ROG vin cu un design inovator, de la cele ultra-puternice la cele ultra-subțiri și versatile. Ele îmbină cele mai recente plăci grafice și procesoare cu ecrane mai rapide și de o fidelitate sporită, având niveluri de performanță fără precedent și experiențe mai captivante. Ne-am concentrat pe inovație pentru a le oferi maximum de randament din partea acestor componente fanilor e-sports, streamer-ilor, creatorilor profesioniști de conținut și tuturor jucătorilor.

2020 European Technology Community Awards

Categoriile de produse în care brandul ASUS a fost votat câștigător, alături de organizațiile relevante care acordă premii sunt detaliate mai jos:

European Hardware Community Awards 2020
Cele mai bune plăci de bază
Cele mai bune plăci grafice
Cele mai bune monitoare
Cele mai bune routere
Cele mai bune mini PC-uri
Cele mai bune laptopuri de gaming

Hardwareluxx Community Awards 2020
Cele mai bune plăci de bază
Cele mai bune plăci grafice
Cele mai bune monitoare
Cele mai bune mini PC-uri
Cele mai bune PC-uri desktop de gaming
Cele mai bune laptopuri
Cele mai bune laptopuri de gaming
Cele mai bune PC-uri 2-în-1

Cowcotland Hardware Community Awards 2020
Cele mai bune plăci de bază
Cele mai bune plăci grafice
Cele mai bune monitoare
Cele mai bune PC-uri desktop de gaming
Cele mai bune laptopuri
Cele mai bune laptopuri de gaming

Geeknetic Reader Awards 2020
Cele mai bune plăci de bază
Cele mai bune plăci grafice
Cele mai bune monitoare
Cele mai bune routere
Cele mai bune mini PC-uri
Cele mai bune carcase

Etichete: , , , , , , , , ,