LG UltraGear încheie un parteneriat cu una dintre cele mai mari organizații eSports din lume

Scris de | 14 ianuarie, 2021
LG UltraGear încheie un parteneriat cu una dintre cele mai mari organizații eSports din lume

LG  și-a format un renume in rândul gamerilor atunci când a lansat gama sa de monitoare UltraGear, insă continua să își pună amprenta în această industrie printr-un parteneriat cu una dintre cele mai mari organizații de eSports din lume.

Gen. G deține și operează opt echipe profesionale din Statele Unite, Coreea de Sud și China – piețe de eSports importante în lume – fiecare echipă specializându-se într-un joc multiplayer precum League of Legends, Overwatch și PlayerUnknown’s Battlegrounds. Colaborarea dintre LG și Gen. G, a șasea cea mai valoroasă companie de jocuri din lume, are ca scop extinderea scenei eSports la nivel internațional cu ajutorul monitoarelor de gaming LG UltraGear™.

Parteneriatul cu Gen. G permite companiei LG să dovedească sprijin comunității de gaming, mai ales celor din rândul Generation Z și Millenials. Monitoarele UltraGear accelerează pasiunea pentru gaming prin calitatea imaginii și viteză. Lider de piață, beneficiază de caracteristicile necesare pentru a profita la maximum de cele mai recente jocuri pentru PC și pentru consolă, având primul display cu rezoluție 4K din lume și tehnologie Nano IPS cu timp de răspuns Gray-to-Gray de 1 ms.

Având un brand tânăr și dinamic precum LG UltraGear ca partener, ne dorim să oferim cea mai bună experiență de joc nu doar jucătorilor profesioniști, ci și fanilor gaming-ului din întreaga lume”, a declarat Chris Park, CEO al Gen.G Esports.  Parteneriatul dintre cele două mari companii este unul promițător pentru clienții și fanii acestora.

Acest parteneriat oferă lui LG oportunitatea de a sprijini în mod activ comunitatea de gaming, în timp ce gama noastră LG UltraGear 2021 va permite gamerilor de elită ai Gen.G să performeze la maxim”, a declarat Jang Ik-hwan, senior vice president și head of the IT business unit al LG Electronics Business Solutions. „Suntem mândri că jucăm un rol în creșterea lumii interesante a e-sporturilor și oferim cea mai bună experiență de joc prin intermediul monitoarelor noastre excepționale de gaming.”

Gama de monitoare de gaming LG UltraGear 2021 a fost expusă în standul expozițional virtual al LG în timpul CES 2021 începând cu 11 ianuarie.

Etichete: , , , , , , , ,