Oppo Find X3 Pro: Randările scot în evidență un ecran curbat pe margini și o cameră cu design nou

Scris de | 14 ianuarie, 2021
Oppo Find X3 Pro: Randările scot în evidență un ecran curbat pe margini și o cameră cu design nou
foto via gsmarena.com

Chiar dacă Oppo și-a lansat de curând prezența in Romania, anul 2021 se conturează rapid cu schimbări și referiri la telefoanele viitorului, mai exact Oppo Find X3 Pro. Alături de familia Samsung Galaxy S21, Oppo va experimenta noul design al camerei ieșite in relief.

De curând au fost „scăpate” pe internet câteva dintre randările pentru Oppo Find X3 Pro, oferind o idee despre cum ar arăta, atât asupra camerei telefonului, cât și asupra designului său general. Primele imagini neoficiale cu ceea ce pare a fi Oppo Find X3 Pro aduc în prim plan un design de cameră familiar pe care l-am regăsit și la modelele Apple: trei obiective de dimensiuni mari, cu un obiectiv pe partea stângă și două pe partea dreaptă, prevăzut cu un al patrulea obiectiv de dimensiuni mai mici ce va oferi, cel mai probabil, opțiunea macro pe acest dispozitiv, notează GSMArena.

Având în vedere imaginile, putem presupune că Oppo Find X3 Pro ar putea fi echipat cu un ecran QHD cu o rată de reîmprospătare adaptivă, de la 10 Hz până la 120 Hz. Procesorul Snapdragon 888 și faptul că terminalul ar include pe spate două camere cu senzor Sony IMX766 de 50 de megapixeli sunt detaliile ce fac diferența între acesta și modele anterioare.

De asemenea, cel mai probabil, Oppo Find X3 Pro va dispune de încărcare wireless și putem observa că avem în continuare un corp din sticlă și metal, curbat pe o parte și pe alta, însă nu vom putea ști sigur decât atunci când se va lansa, mai exact la sfârșitul lunii martie sau la începutul lunii aprilie.

Etichete: , , ,

Sursa: Oppo Find X3 Pro leaks in official-looking renders, showcasing unique camera hump