Samsung a lansat astăzi Galaxy Buds Pro, căști wireless premium cu ANC inteligent

Scris de | 14 ianuarie, 2021
Samsung a lansat astăzi Galaxy Buds Pro, căști wireless premium cu ANC inteligent

În cadrul Galaxy Unpacked Samsung a anunțat pe lângă gama de smartphone Galaxy S21 și lansarea oficială a Samsung Galaxy Buds Pro, cel mai premium set de căști wireless produse de sud coreeni. Au un design intraauricular similar cu Galaxy Buds Plus, dar la nivel vizual seamănă cu Galaxy Buds Live, vin cu ANC inteligent și o conectivititate îmbunătățită.

Galaxy Buds Pro au un woofer de 11 milimetri pentru un bas mai profund și un tweeter de 6.5 mm pentru un sunet clar și distrosiuni mici. Conform producătorului, oferă cea mai bună experiență audio de până acum, un sunet dinamic și echilibrat.

Indiferent că este vorba de un ritm hip hop sau de o melodie clasică, Samsung promite că o să vă bucurați de muzica așa cum a inteționat artistul, oriunde și oricând. Atunci când sunteți într-un apel, Galaxy Buds Pro separă vocea de sunetele nedorite cu ajutorul a trei microfoane și a unei unități de preluare vocală (VPU) pentru a vă asigură că sunteți auziți cât mai clar posibil. Unul dintre microfoanele exterioare are un raport semnal/zgomot ridicat (SNR) pentru a elimina zgomotele de fundal. Samsung a integrat chiar și o nouă tehnologie pentru fltrarea interferențelor vântului, Wind Shield.

Experiența căștilor wireless Galaxy Buds Pro a fost îmbunătățită față de cea a modelelor Galaxy Buds anterioare. Când trebuie să vă concentrați asupra muncii și să vă deconectați de la lumea din jur, puteți reduce zgomotul de fundal cu până la 99% sau puteți ajusta sunetul ambiental prin amplificarea sunetelor din aproprieri.  ANC și Ambiend Sound funcționează automat împreună, se adaptează la mediul înconjurător și optimizează experiența audio.

Galaxy Buds recunoaște automat când vorbiți și poate comuta autoat între anularea sunetelor din apropriere și amplificarea acestora. Poate opri muzica atunci când doriți să vorbiți, chiar dacă aveți sunet ambinetal sau ANC dezactivat.

Durata de viață a bateriei este aproximativ cu a altor căști premium cu ANC. Vă puteți aștepta până la cinci ore de redare continuă cu anularea zgomotului activată sau opt dacă este oprită, cu alte 20 de ore disponibil în carcasa de încărcare wireless (13 cu ANC). Dacă rămâneți fără baterie, puteți căști o oră de autonomie cu o încărcare rapidă de doar cinci minute.

La nivel de design, se inspiră din forma lui Galaxy Buds Live, dar prezintă un form factor ceva mai actualizat, reducând zona de contact dintre ureche și cască, îmbuntățind confortul și minimizând senzația de înfundare. Galaxy Buds Pro au standard de protecție la apă IPX7 și pot fi localizate cu ajutorul aplicației dedicate în cazul în care le-ați rătăcit.

Galaxy Buds vor fi disponibile în trei culori, Phantom Black, Phantom Silver și Phantom Violet, care se potrivesc excelent cu Galaxy S21. Vor fi disponibile pe anumite piețe începând cu 15 ianuarie.

Etichete: , , , , ,