Samsung Galaxy S21: Oferte de necrezut pentru progamul de buyback

Scris de | 15 ianuarie, 2021
Samsung Galaxy S21: Oferte de necrezut pentru progamul de buyback

Samsung Galaxy S21 a fost lansat pe piață și deja ofertele de la operatori și nu numai au început să curgă. Poate că majoritatea utilizatorilor de terminale premium Samsung, cel puțin cei care folosesc smartphone-uri din gama S20 sau Note 20, nu iau în calcul un upgrade la cel mai nou telefon lansat de sud-coreeni, însă producătorul încearcă să îi facă să se răzgândească, cel puțin peste ocean, acolo unde Apple are cea mai mare cotă de piață.

Magazinele Samsung din Statele Unite au lansat o ofertă de buyback care pare incredibil de crezut. Posesorii de Samsung S20, telefon ce poate fi achiziționat la mâna a doua de pe site-uri ca eBay cu 500 de dolari, are o valoare stabilită la 700 de dolari în cazul unei decizii de cumpărare în sistem buyback din surse oficiale al noului flagship.

Samsung a luat această decizie, cel mai probabil, pentru a stimula vânzările unei game despre care compania susține că este cea mai bună de până acum.

Și mai interesant este faptul că, deși modelul de bază S20 are o valoare setată la 700 de dolari, și celelalte telefoane din gamă (S20+ și S20 Ultra) sunt evaluate la același preț. Revenind la Samsung Galaxy S20, practic, o decizie de upgrade cu buyback ar costa utilizatorul doar 100 de dolari pentru cel mai nou model de bază al producătorului sud-coreean, ceea este o afacere destul de bună.

Chiar dacă Samsung Galaxy S21 nu dispune de slot de card microSD sau de un ecran de o rezoluție la fel de ridicată precum predecesorul său, acesta se poate totuși lăuda cu cel mai nou vârf de gamă de la Qualcomm, procesorul Snapdragon 888 și cu un an în plus de suport pentru platforma software.

Etichete: , , , ,

Sursa: Samsung's trade-in values are outrageously generous for S20 owners