iPad mini 6 ar putea reintegra Touch ID înaintea următorului iPhone

Scris de | 22 ianuarie, 2021
iPad mini 6 ar putea reintegra Touch ID înaintea următorului iPhone
foto via @ubergizmo.com

De când Apple a eliminat Touch ID-ul pe iPhone-urile sale, au existat mai multe zvonuri care sugerează că Apple ar urmări să readucă tehnologia înapoi printr-un senzor in-display. Dacă zvonurile ar fi adevărate, acest lucru s-ar întâmpla cu iPhone 13, anul acesta.

Până la lansarea dispozitivului iPhone 13, se pare că iPad mini 6 ar putea dispune de această funcție. Primele randări cu viitoarea tabletă au apărut pe Coverpigtou.it și se spune că ar sosi în martie cu modificări minime de design față de generația 2020.

Designul cu margini plate pe care Apple îl folosește pentru gama iPhone 12 a fost adoptat pentru prima dată de iPad Pro, așa că, bazându-ne pe acest lucru, credem că nu ar trebui să fim prea surprinși de faptul că un Touch ID in-display ar putea debuta pe un iPad înainte de iPhone.

Noua tabletă ar putea fi lansată în luna martie, alături de noile modele iPad Pro şi iPhone SE, acestea dispunând, cel mai probabil, de 5G și ecran miniLED, însă până atunci nu ne rămâne decât să credem zvonurile.

Etichete: , , , ,

Sursa: iPad Mini 6 Could Get In-Display Touch ID Ahead Of The iPhone