iPhone 13 ar putea veni cu îmbunătățiri subtile de design. Ce planuri au cei de la Apple pentru viitorul smartphone

Apple iPhone 12

foto via @ubergizmo.com

Deși Apple a lansat de curând iPhone 12, zvonurile despre viitorul iPhone au apărut mult mai rapid decât ne așteptam, iar cel mai recent ne sugerează că următoarea serie ar putea veni cu îmbunătățiri subtile de design.

Se pare că acest lucru se datorează faptului că Apple a introdus un sistem de identificare a feței reproiectat care aparent va necesita mai puțin spațiu și, ca atare, ar putea duce la micșorarea „bretonului” de pe telefon. Raportul susține că acest lucru este posibil, deoarece diferiții senzori utilizați vor fi combinați în același modul de cameră, făcându-l similar cu designul scanerului LiDAR de pe camera orientată spre spate, contribuind astfel la reducerea dimensiunii crestăturii în acest proces.

Nu suntem siguri cât de mică va fi crestătura, dar sperăm că va fi suficient de evidentă pentru a face diferența. De fapt, nu este prima dată când auzim zvonuri despre o crestătură mai mică pe iPhone 13, însă confirmă rapoartele anterioare.

Au existat, de asemenea, zvonuri care susțin că Apple ar putea readuce Touch ID pe iPhone sub forma unui senzor in-display, însă nu vom putea ști până nu apar informații oficiale.