Samsung ar putea lansa Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 in iulie. Ce caracteristici cheie vor avea acestea

Scris de | 7 februarie, 2021
Samsung ar putea lansa Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 in iulie. Ce caracteristici cheie vor avea acestea

Gama Note a fost întotdeauna lansată, în mod normal, în jurul lunii septembrie – octombrie. Se crede că Samsung ar putea lansa în aceeași perioadă noile pliabile. Zvonurile spun că Samsung ar putea să planifice lansarea noilor sale telefoane pliabile, Galaxy Z Fold3 și Z Flip3, în luna iulie a acestui an, cu câteva luni mai devreme decât Z Fold 2, care a sosit în septembrie anul trecut.

Dacă Samsung face acum o schimbare in ceea ce privește strategia sa de lansare  pentru flagship-ul său H1 (seriile S21) lansate deja în ianuarie, atunci această nouă cronologie are sens. În cazul în care compania are în plan să atragă atenția publicului cu două lansări importante pe an, acestea pot fi la șase luni distanță. Acest lucru înseamnă că noi pliabile ar fi așteptate la șase luni după gama Galaxy S21 din iulie.

Se zvonește că Samsung Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3 vor sosi în iulie. Este încă prea devreme pentru a spune dacă zvonurile sunt adevărate.

Se așteaptă ca Galaxy Z Fold 3 să facă o schimbare față de compoziția UTG (Ultra Thin Glass) a celei de-a doua generații de pliabile și poate reveni la plastic. Se zvonește că afișajul Fold3 măsoară 7,55 inci pe ecranul său intern cu un ecran exterior de 6,21 inci. Un alt zvon a spus că Galaxy Z Fold 3 ar putea avea același preț ca Z Fold 2 la lansare: 2.000 USD.

Pentru Z Flip 3, afișajul interior poate crește până la 6,7 ​​inci în diagonală și se zvonește că are o rată de reîmprospătare de 120Hz. De asemenea, este de așteptat ca afișajul exterior de la Z Flip3 să crească față de cel original Z Flip’s. Se zvoneste, de asemenea, ca va exista un model Z Flip3 mai ieftin, poate unul alimentat de un chipset de gama medie.

Etichete: , , , ,

Sursa: Samsung’s Galaxy Z Flip 3 and Z Fold 3 rumored to arrive in July