iPhone 13 ar putea aduce funcția Always-on Display și mod de fotografiere Astro-Photography

Apple iPhone 12

foto via @ubergizmo.com

Zvonurile despre iPhone 13 sau iPhone 12S au început să circule mai curând ca niciodată. După ce am aflat că succesorul iPhone 12 ar putea veni cu îmbunătățiri subtile de design și o optică diferită pentru camere, este momentul să află, ce pregătește compania din Cupertino pentru display.

Potrivit unor noi leakuri, Apple va implementa funcționalitatea Always-On Display viitoarei generații iPhone 13/iPhone 12S. Zvonul sugerează că noile dispozitive vor folosi afișaje Samsung LTPO (n.red: Low-Temperature Plycristalline oxide) de 120 Hz, iar utilizatorii vor putea afișa pe ecran procentul și timpul de baterie în orice moment.

Se vorbește de asemenea despre notificări pe ecranul AOD, iluminând doar o mica porțiune din ecran atunci când sunt notificări. Noile dezvăluiri vorbesc, de asemenea, despre magneți MagSafe mai puternici, împiedicând accesoriilor să se desfacă, iar față de scurgerile anterioare de informații, se vorbște și de un mod de fotografiere intitulat Astro-photography, care se va active automat atunci când se detectează stele sau obiecte spațiale pe cer.

Citește și: Surpriza pe care Apple o pregătește odată cu lansarea iPhone 13

De menționat că Samsung sau alți producători folosesc funcții Always-On display de câteva generații pe modelele lor, iar implementarea Apple nu ar fi neapărat o surpriză. De asemenea, Huawei are un mod care folosește inteligența artificială pentru detectarea lunii de pe cer și lansează campania #moonchallenge pe social media ori de câte ori apare luna plină.