Philips a lansat un monitor eco-friendly

Scris de | 16 februarie, 2021
Philips a lansat un monitor eco-friendly

Conceput pentru îmbunătățirea productivității și pentru utilizatorii cu spirit ecologic, monitorul eco-friendly Philips 242B1G a fost lansat pe 15 februarie. Acesta dispune de un design extrem de eficient din punct de vedere energetic, care face acest model perfect chiar și pentru setup-uri complexe.

Utilizează o nouă tehnologie de iluminare cu LED-uri care menține nivelul de luminozitate și precizia culorilor, folosind un consum scăzut de energie. Monitorul este echipat cu o serie de alte tehnologii de economisire a energiei, cum ar fi PowerSensor, LightSensor și comutatorul de putere de 0 wați.

Acest model, compus din 85% materiale plastice reciclate post-consum, cu certificat TCO Edge este complet lipsit de substanțe nocive precum mercur, halogen și PVC / BFR. Acest model include trei funcții care protejează ochii pentru a minimiza oboseala.

Monitorul este perfect echipat pentru a orice sarcină, de la editare foto și video, browsing web până la aplicațiile profesionale care au nevoie de precizie în redarea culorilor și luminozitate constantă. Panourile IPS utilizează tehnologie avansată care oferă unghiuri de vizualizare extra-largi de 178/178 grade.

Monitorul Philips 242B1G este disponibil din această lună la un preț de 1018 lei.

Etichete: , , , ,