Apple ar putea lansa iPhone 13 mini, în ciuda vânzărilor scăzute ale predecesorului său

Scris de | 17 februarie, 2021
Apple ar putea lansa iPhone 13 mini, în ciuda vânzărilor scăzute ale predecesorului său
foto via @ubergizmo.com

În ciuda recenziilor favorabile inițiale ale iPhone 12 mini, realitatea a stat cu totul altfel, iar vânzările iPhone 12 mini ar fi fost sub așteptări, încât s-a zvonit că Apple ar lua în considerare oprirea producției telefonului în trimestrul următor. Deci, vom avea parte de un iPhone 13 mini?

Se pare că, deși iPhone 12 mini nu își ridică destul de mult standardele, așa cum era de așteptat, Apple se pare că va continua cu iPhone 13 mini și va fi lansat conform planificării. Acest lucru este conform ultimului episod din Front Page Tech, unde Jon Prosser susține că Apple ar putea să nu lanseze un nou iPhone SE anul acesta.

Una dintre problemele cu lansarea iPhone 12 mini este că a concurat într-un fel cu iPhone SE în ceea ce privește iPhone-urile mici. Desigur, au existat și alte probleme, cum ar fi durata de viață a bateriei, dar a avea o altă opțiune mai ieftină a însemnat că există un motiv pentru care clienții ar alege iPhone 12 mini.

Cu toate acestea, dacă zvonurile sunt adevărate și Apple nu va lansa un nou iPhone SE în acest an, asta înseamnă că pentru cei care doresc un iPhone mic care poate fi operat cu o singură mână, atunci iPhone 13 mini ar fi cea mai bună alegere.

Etichete: , , , ,

Sursa: Apple Could Still Be Planning To Launch The iPhone 13 Mini This Year