Au fost confirmate chipset-urile Snapdragon pentru toate dispozitivele din familia Redmi Note 10

Scris de | 24 februarie, 2021
Au fost confirmate chipset-urile Snapdragon pentru toate dispozitivele din familia Redmi Note 10
foto via @secomputer.it

Așa cum era de așteptat, în ultimele zile au apărut informații suplimentare despre seria Redmi Note 1 confirmă chipset-urile Snapdragon pentru toate dispozitivele din familie 0, pe măsură ce ne apropiem de lansare. Dezvoltarea de astăzi confirmă chipset-urile Snapdragon pentru toate dispozitivele din familie.

Redmi Note 10, Note 10 Pro și Note 10 Pro Max își vor face debutul la nivel global în India pe 4 martie. Lansate exact un an după predecesorul lor, smartphone-urile sunt pregătite să aducă upgrade-uri semnificative în multe aspecte. Păstrând hype-ul înainte de lansare, Redmi a distribuit informații despre platforma pe care se vor baza aceste dispozitive.

Într-o postare pe Twitter, Rajen Vagadia din India, Qualcomm, a confirmat că întreaga serie Redmi Note 10 viitoare va fi alimentată de procesoare Snapdragon. Manu Kumar Jain al Xiaomi a adăugat în continuare că acestea vor fi „cele mai bune procesoare mid-premium din 2021”.

În primul rând, lipsa mărcii 5G pe tot materialul sugerează că familia Redmi Note 10 va fi doar 4G. Menționarea procesoarelor mid-premium este o referință la seria de procesoare Snapdragon 7. Cel mai recent și cel mai bun chipset care îndeplinește aceste criterii este Snapdragon 732G – un SoC pentru jocuri care a fost exclusiv Poco X3 până acum.

Am putea vedea debutul unei platforme complet noi pe seria Redmi Note 10. Având în vedere modul în care Redmi Note se numără printre cele mai bine vândute smartphone-uri din lume, acest lucru nu poate fi exclus. Întreaga familie Redmi Note 9 de anul trecut a fost alimentată de același procesor Snapdragon 720G. În prezent nu este clar dacă același chipset va fi prezent în întreaga familie sau dacă membrii mai ieftini vor opta pentru un pachet diferit. 

Alte specificații confirmate includ un afișaj AMOLED, baterii mai mari cu încărcare mai rapidă de 33 W, un nou limbaj de design și multe altele. Lansarea fiind la doar o săptămână distanță, ar trebui să primim în curând câteva indicii despre cameră și alte caracteristici rămase.

Etichete: , , , ,

Sursa: Redmi Note 10 series confirmed to feature Snapdragon chipsets