LG neagă că ar putea anula telefonul rulabil

Scris de | 24 februarie, 2021
LG neagă că ar putea anula telefonul rulabil
foto via @gsmarena.com

Un purtător de cuvânt al LG a negat raportul Yonhap conform căruia compania ar fi suspendat proiectul de telefon LG Rollable. „Pot nega ferm că orice astfel de decizie privind viitoarele produse mobile a fost finalizată”, a spus purtătorul de cuvânt către The Verge.

Formularea este puțin vagă, compania nu s-a hotărât să reducă proiectul, dar nici nu a decis să meargă înainte. Are un prototip funcțional, pe care l-a demonstrat la CES, cu toate acestea, până acum nu au fost dezvăluite planuri concrete de lansare pentru un dispozitiv de piață de masă.

La începutul acestui an, TheElec a raportat că LG are în vedere ieșirea din afacerea cu smartphone-uri, lucru pe care LG a negat-o inițial, dar apoi s-a dezvăluit că compania a purtat discuții cu un potențial cumpărător. Nicio decizie finală nu a fost luată în acest sens.

Chiar dacă LG încetează să producă telefoane în sine, nu va părăsi complet activitatea de telefonie mobilă – compania a fost recent raportată că dezvoltă afișaje pliabile pentru Apple. Compania face, de asemenea, o parte din panourile OLED utilizate în seria iPhone 12.

Etichete: , ,

Sursa: LG denies cancelling its rollable phone