Cel mai nou monitor Lenovo, ThinkVision P40w-20,vine cu conectivitate Thunderbolt 4

Scris de | 25 februarie, 2021
Cel mai nou monitor Lenovo, ThinkVision P40w-20,vine cu conectivitate Thunderbolt 4
foto via @ubergizmo.com

O mulțime de monitoare utilizează în prezent conexiuni DisplayPort și HDMI. Cu toate acestea, dacă ești în căutarea unui ecran care utilizează Thunderbolt, atunci ai putea fi interesat să aflii că Lenovo a anunțat recent noul său monitor ThinkVision P40w-20 care vine cu conectivitate Thunderbolt 4.

Pentru cei care nu cunosc prea multe detalii, Thunderbolt este succesorul Thunderbolt 3 și vine cu câteva specificații și caracteristici noi. Va păstra aceleași viteze de 40 Gb / s ca și succesorul său, dar va suporta cabluri mai lungi de până la 2 m lungime. De asemenea, va fi capabil să suporte două afișaje 4K în loc de unul (sau un singur afișaj 8K). De asemenea, va suporta viteze de până la 32Gb / s când vine vorba de conexiuni PCIe, dublându-l pe cel al Thunderbolt 3.

În ceea ce privește specificațiile afișajului, acesta este un ecran masiv care măsoară 39,7 inci cu un raport de aspect 21: 9 și acceptă o rezoluție de 5120 × 2160 cu o curbură de 2500R. Există tehnologia de lumină albastră naturală scăzută încorporată și certificarea TÜV Rheinland Eyesafe Display pentru a reduce oboseala ochilor. De asemenea, vine cu 12 porturi enorme, astfel încât ar trebui să puteți conecta o varietate de periferice la acesta.

Având în vedere specificațiile și dimensiunea sa, nu este un monitor ieftin și are un preț de 1.700 USD și va fi disponibil pentru cumpărare în luna iunie.

Etichete: , , ,

Sursa: Lenovo’s New ThinkVision P40w-20 Is A Thunderbolt 4 Monitor