Cosmin Moldovan, fostul director de vânzări al Huawei CBG, face parte acum din echipa OPPO România

Scris de | 2 martie, 2021
Cosmin Moldovan, fostul director de vânzări al Huawei CBG, face parte acum din echipa OPPO România

Green Leaves Technical, unicul distribuitor al OPPO în România, a anunțat numirea lui Cosmin Moldovan în funcția de National Sales Director. Conform profilului de Linkedin, Cosmin Moldovan a fost Sales Director al diviziei Consumer Business Group în Huawei România și Moldova în perioada Februarie 2017 – Ianuarie 2021, iar anterior a lucrat 8 ani în Samsung România și 3 ani la divizia de mobile a Sony Ericson.

Obiectivul noului director de vânzări al OPPO este creșterea cotei de piață la nivel local, precum și prezența brandului în cele mai importante puncte de vânzare din România.  Conform informațiilor furnizate de Canalys în februarie pentru piața locală, OPPO a avut 6% din piața de smartphone-uri în Q4 din 2021.

Citește și: Unul din cele mai puternice branduri de smartphone-uri din lume, OPPO, vine in Romania. Interviu cu Shaohua Yang, General Manager Green Leaves Technical, Distribuitor OPPO Romania

Urmăresc brandul OPPO de peste 10 ani și mi-a atras atenția atât prin design-ul produselor, dar și prin modul în care abordează strategia de retail sau prin parteneriatele puternice prin care a ales să acceseze piața din Europa, respective cu marile turnee de tenis de la Wimbledon sau Roland Garros, cu Lamborghini sau FC Barcelona. Pentru anul acesta ne propunem o creștere nemaiîntâlnită la nivel local si am încredere că avem în acest moment portofoliul potrivit precum și echipa care să susțină un astfel de obiectiv ambițios.” a declarat Cosmin Moldovan.

Etichete: , , , ,