Realme a prezentat camera de 108MP care va fi pe Realme 8 Pro, alături de noile sale funcții

Scris de | 3 martie, 2021
Realme a prezentat camera de 108MP care va fi pe Realme 8 Pro, alături de noile sale funcții

Realme 8 Pro adoptă cea mai recentă generație de senzor foto de la Samsung, HM2 de 108MP, cu o rezoluție maximă de 12000 x 9000 pixeli și o dimensiune a senzorului de 1/1.52 inch. Senzorul dispune de tehnologia Pixel Binning 9 în 1, ce unește 9 pixeli într-unul singur, dar și tehnologia ISOCELL Plus și Smart ISO.

In-Sensor Zoom

Datorită noilor funcții și al senzorului foto puternic, realme 8 Pro aduce un zoom 3x diferit ce are la bază chiar senzorul foto. Senzorul foto va folosi doar 12MP mapați cu partea mărită a imaginii pentru a genera o imagine clară.

Procesul de formare a imaginii este rapid datorită numărului mic de megapixeli folosit. Astfel, realme 8 Pro poate realiza opt fotografii de 12MP una după alta, folosind ulterior algoritmul de îmbunătățire a clarității pentru a crește și mai mult calitatea imaginii.

Noul Starry Mode cu Time-Lapse video   

Senzorul de 108MP al lui Realme 8 Pro

O premieră este combinația dintre Starry Mode și Time-Lapse video, realme 8 Pro fiind primul telefon din lume ce integrează acest combo. Realme 8 Pro prezintă posibilitatea de a filma cerul înstelat și de a realiza fotografii clare, folosind putere de procesare pentru a gestiona sinteza fotografiilor.

Realme oferă un algoritm video ce combină o serie de fotografii pentru a genera un videoclip de tip Time-Lapse. Timpul necesar pentru a înregistra 30 de fotografii este de 480 de secunde (8 minute), generând ulterior un videoclip scurt de o secundă care va prezenta universul în permanentă schimbare la o viteză de 480 ori mai mare.

Fotografierea Tilt-Shift sau lumea în miniatură

Lentilele Tilt-Shift pot face ca doar o parte a fotografiei să pară clară, menținând toate celelalte părți în afara focalizării. Cu noul algoritm de fotografiere Tilt-Shift, seria realme 8 este capabilă să facă fotografii și filmări Time-Lapse Tilt-Shift de 10 ori mai rapide.

Pentru modul Tilt-Shift realme oferă şi câteva setări precum forma, unghiul, poziția și dimensiunea efectului Bokeh și chiar efectul de tranziție între zona Bokeh și zona clară.

Etichete: , , , , , ,