Epson a prezentat noile sale modele de videoproiectoare pentru acasă

Scris de | 4 martie, 2021
Epson a prezentat noile sale modele de videoproiectoare pentru acasă

Noua serie de videoproiectoare home cinema de la Epson include modele ușor de transportat și de instalat, ideale pentru consumul de conținut de divertisment acasă ori în vacanţă, fiind alternativa perfectă la un televizor. Modele precum Epson EB-FH06, EF-100W/B, EF-100W ATV, EF-11, EF-12, EH-LS300, EH-LS500, EH-TW5820, EH-TW750 oferă utilizatorilor experiențe cinematografice în orice context și afișează imagini la calitate superioară, având în același timp un design elegant, potrivit oricărei încăperi. Aceste videoproiectoare au fost prezentate și au putut fi testate pe 3 martie 2021 în showroom-ul AV Store Herăstrău. 

Toate modelele folosesc tehnologia 3LCD de la Epson și surse de lumină laser sau lămpi cu durată lungă de viaţă (6.000 de ore vizionare standard/10.000 de ore vizionare în modul eco) pentru a reda imagini luminoase și pline de culoare, astfel încât utilizatorii se pot bucura de filmele, jocurile sau transmisiunile sportive preferate timp îndelungat, chiar și în spații cu lumină ambientală.  Aceasta se datorează tehnologiei 3LCD care oferă aceeași luminozitate pe alb și pe culoare, iar raportul de contrast ridicat permite redarea de nuanțe definite și de tonuri puternice de negru.

Epson EF-100B

Caracteristici de gaming și Android TV

Modelele EF-12, EF-100W ATV, EH-LS300W, EH-TW5700 și EH-TW5820 sunt echipate cu Android TV, pentru ca utilizatorii să poată urmări și partaja conținut rapid și ușor, fără a se conecta la un dispozitiv extern și fără a accesa Google Assistant. Și gamerii se pot bucura de o serie de caracteristici speciale, printre care imagine ultra-wide.

EpiqVision Mini și EpiqVision Ultra

Modelele EF-100B, EF-100W ATV, EF-11, EF-12 fac parte din gama EpiqVision Mini în timp ce modelele EH-LS300 șiEH-LS500 sunt parte a gamei EpiqVision Ultra. Cele mai mici proiectoare laser 3LCD, EF-11 și EF-12, sunt extrem de portabile și pot fi transportate cu ușurință dintr-o cameră în alta și proiecta în orice direcție, inclusiv pe tavan sau pe podea. Modelul EF-12 este dotat și cu un sistem audio YAMAHA, care poate fi folosit și ca boxă smart de sine stătătoare.

Modelul EH-LS300 este disponibil în variantele alb și negru și poate fi amplasat foarte aproape de perete, proiectând o imagine cu diagonala de până la 120 de inci (3 metri) și este echipat cu sistemul audio YAMAHA și Android TV. EH-LS300 e cea mai nouă alternativă Epson la un televizor smart Full HD.

Epson EH-LS500W

Modelele EB-FH06 și EH-TW750 sunt ideale pentru experiențe home cinema, gaming ocazional și alte tipuri de divertisment. EB-FH06 are o rezoluție WXGA, în timp ce modelul EH-TW750 oferă o rezoluție Full HD 1080p, pentru ca utilizatorii să poată beneficia o calitate superioară a imaginii de mari dimensiuni, urmărind proiecții la o diagonală de până la 332 inci (8.4 metri). Calitatea imaginii se datorează tehnologiei 3LCD care oferă aceeași luminozitate pe alb și pe culoare, de la 3.300 la 4.000 lumeni. Proiectoarele au integrate difuzoare de 2W și dispun de cel puțin un port HDMI pentru conținut video și audio digital, pentru conectare simplă și rapidă a consolelor de jocuri, Blu-Ray, dispozitive smart și altele.

Noile proiectoare Epson sunt disponibile în magazinele AVStore sau online, pe AVstore.ro

Etichete: , , , , ,