Samsung Galaxy A52 5G: Prețul și specificațiile complete au fost aflate

Scris de | 5 martie, 2021
Samsung Galaxy A52 5G: Prețul și specificațiile complete au fost aflate
foto via @mobiledokan.co

Samsung Galaxy A52 5G nu a fost anunțat încă oficial, însă asta nu înseamnă că s-au aflat deja o mulțime de informații despre el. Următorul smartphone din linia A a celor de la Samsung nu mai are secrete, informațiile cu privire la specificațiile și viitorul său preț fiind deja „scăpate” online.

Un retailer din Arabia Saudită a listat deja Samsung Galaxy A52 5G, la un preț de aproximativ 440 de dolari. Așadar, ce primești pentru această sumă?

Ei bine, se pare că Galaxy A52 5G va veni cu un ecran Super AMOLED de 6,5 inci cu rezoluție FullHD+ (1080 x 2400 de pixeli) și o rată de refresh de 120Hz. Nu va lipsi senzorul de amprentă integrat în ecran și protecția Gorilla Glass (deși pentru aceasta din urmă nu este cunoscută cu exactitate versiunea).

Înăuntru, Samsung a folosit pentru acest model un procesor cu opt nuclee Snapdragon 750G, alături de 8GB de RAM și 128GB memorie de stocare. Seria A nu adoptă unul din trendurile stabilite de S21, și își păstrează locul pentru card microSD, care poate fi de până la 1TB.

În ceea ce privește camera, Galaxy A52 5G vine cu un sistem cvadruplu, format dintr-un senzor principal de 64MP care poate filma la calitate 4K, un senzor secundar de 12MP (cel mai probabil ultrawide-ul) și doi senzori de 5MP (macro și senzor de adâncime). Pe partea frontală, există un senzor de 32MP.

Bineînțeles, nu vor lipsi alte funcții precum NFC-ul sau conectivitatea 5G (evidentă din nume). Pentru încărcare, smartphone-ul va veni cu un port USB-C și o baterie de 4500mAh, cu suport pentru fast-charging pe 25W. Geekbench sugerează și că telefonul va avea Android 11 pre-instalat.

Etichete: , , , ,

Sursa: Samsung Galaxy A52 5G Listed Online: Complete Specs And Possible Pricing Out