Un unboxing video cu Samsung Galaxy A52 5G dezvăluie toate detaliile înaintea lansării oficiale

Scris de | 10 martie, 2021
Un unboxing video cu Samsung Galaxy A52 5G dezvăluie toate detaliile înaintea lansării oficiale
foto via @youtube.com

Pentru un telefon care aparține pieței mid-range, Galaxy A52 face deja valuri mari înainte de dezvăluirea sa oficială. Telefonul a atras multă atenție în ultima vreme, iar o noile zvonuri au plasat Galaxy A52 5G pe hartă ca niciodată.

Un videoclip de unboxing cu Galaxy A52 5G, care încă nu e lansat, a fost încărcat pe YouTube mai devreme și lasă foarte puțin frâu liber imaginației. Videoclipul dezvăluie designul telefonului, conținutul cutiei de vânzare cu amănuntul, confirmând în același timp câteva specificații, cum ar fi afișajul de 120Hz, gradul de rezistență la praf și apă IP67 și chipsetul Snapdragon 750G.

Se pare că ambițiile ecologice ale Samsung nu sunt suficient de mari pentru a scoate încărcătorul de perete din cutia de vânzare a fiecărui telefon Galaxy și, evident, nu ne plângem. Compania a încetat să mai ofere această componentă împreună cu cele mai recente dispozitive emblematice, dar viitorii proprietari Galaxy A52 5G nu trebuie să se îngrijoreze de acest aspect. Aparent, telefonul va fi livrat cu un încărcător rapid de 15W în cutie, iar clienții vor avea opțiunea de a trece la un încărcător de 25W dacă vor să se potrivească cu capacitățile de încărcare rapidă ale bateriei.

Împreună cu încărcătorul, cutia de vânzare conține un cablu USB-A la USB-C standard, precum și o carcasă transparentă din siliciu pentru a-l proteja.

Designul Galaxy A52 5G a fost, de asemenea, dezvăluit în toată splendoarea sa, iar ratingul IP67 a fost reconfirmat. Într-adevăr, acesta va fi un telefon non-emblematic Galaxy A cu rating IP și este unul dintre motivele pentru care Galaxy A52 se transformă într-una dintre cele mai interesante versiuni ale anului de până acum.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Galaxy A52 5G premature unboxing video reveals virtually everything