Au apărut imagini cu presupusul Huawei P50 Pro. Ar putea avea o cameră ieșită din comun

foto via @huaweicentral.com

Despre Huawei P50 Pro au apărut zvonuri pentru prima dată în decembrie, însă nu a existat prea mult decât să poată vedea camera selfie centrată. Dar @OnLeaks se întoarce cu mult mai multe informații despre ceea ce va urma, în ceea ce privește designul P50 Pro și este cu siguranță ceva diferit.

Cele mai recente zvonuri ne oferă posibilitatea de a arunca o privire asupra designului general, incluzând partea din față, părțile laterale și partea din spate a telefonului. @OnLeaks a spus că P50 Pro va avea un afișaj de 6,6 inci, cu margini „ușor curbate”, împreună cu rame „extrem de subțiri” în jurul celor patru laturi. Nu se menționează rezoluția afișajului și nici nu știm dacă Huawei va include o rată de reîmprospătare mai rapidă. Se poate presupune că acesta va avea o rată de reîmprospătare de până la 120Hz și afișaj QHD +, având în vedere că acesta este probabil un concurent pentru unul dintre cele mai bune telefoane Android ale anului.

Afișajul ar putea găzdui un scaner cu amprentă digitală cu ultrasunete și ar putea fi modelul actualizat pe care l-am văzut de pe Samsung Galaxy S21 sau un alt scaner cu totul. @OnLeaks a mai spus că Huawei ar include un sistem cu două difuzoare „ascunse” în cadrele de sus și de jos. Vom putea primi, de asemenea, un blaster IR încorporat, pe care dorim să-l includă mai multe smartphone-uri în Vest.

Dar povestea reală despre Huawei P50 Pro nu are nimic de-a face cu afișaje mai mari și mai vibrante sau cu faptul că va fi lansat HarmonyOS. Are totul de-a face cu acel mod de cameră din spate. Unii s-au plâns că proiectele de smartphone-uri au fost destul de învechite până târziu și Huawei încearcă cu siguranță să reducă această tendință. Din păcate, @OnLeaks nu a putut dezvălui nicio informație despre ceea ce va fi inclus în aceste două decupaje enorme ale camerei.