Iarna în București pe timp de noapte prin lentila lui Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Scris de | 11 martie, 2021
Iarna în București pe timp de noapte prin lentila lui Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Iarna care tocmai s-a scurs n-a fost prea darnică cu zăpadă în București, dar pe 10 martie, imediat ce s-au terminat babele de martie (o tradiție despre care vă invit să citiți mai multe aici), a venit informarea de viscol și vreme rea. Ce faci într-o zi geroasă de iarnă-primăvară?

Iei unul dintre cele mai potente smartphone-uri de pe piață și ieși la o tură de fotografiat. Preț de aproximativ o oră și jumătate, în jur de ora 22-23, am traversat Bucureștiul dinspre nord spre centru și atunci când nu eram ocupat să mă scutur de zăpada sau de apa pe care mașinile o aruncau spre mine, mai declanșam din când în când cu snapperele de pe Samsung Galaxy S21 Ultra 5G.

Citește și: REVIEW Samsung Galaxy S21 Ultra 5G: Cel mai complet smartphone Android

Bucureștiul a fost destul de liniștit la ora aia, dar să nu uităm că ne aflăm în continuare în stare de alertă. Se zăresc mulți șoferi care fac Uber/Taxi, tramvaiul taie zăpada pe șine, în timp ce majoritatea autobuzelor sunt goale. Singurele mașini care aleargă mai cu zvâc sunt cele de deszăpezire, care sunt într-un du-te vino pe arterele principale și pe străduțe. Nu sunt multe, semn că iadul alb le-a luat din nou pe nepregătite.

În schimb, ninsoarea nu a surprins-o pe Diana Șoșoacă, care avea un meeting de 10-15 persoane în arcada de la Arcul de Triumf chiar înainte de ora 11:00. Se transmitea în direct la România TV, vedeți în imaginile de mai jos despre ce vorbesc. 

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G are un snapper principal de 108 megapixeli, o cameră ultrawide de 12 megapixeli, un tele de 10 megapixeli cu zoom optic 10X și un tele de 10 megapixeli pentru zoom optic 3X. Camera frontală folosește un senzor de 40 de megapixeli, dar n-am apucat sămi fac și un selfie.

Am folosit în principal camera principală și modul de Noapte, dar m-am jucat și cu camera Ultrawide, probabil camera care surprinde cel mai bine peisajele și clădirile și una dintre cele mai bune invenții pe smartphone-uri din ultimii ani. Zoom-ul, această bijuterie de pe S21 Ultra, nu este cel mai la îndemână pe timpul nopții, iar dacă în scenă intră și ninsoarea, e greu de găsit un cadru bun prin Galerie.

Imaginile au trecut printr-un Snapseed modest 🙂

Motion Blur pe Podul Pipera
Meeting Diana Șoșoacă la Arcul de Triumf.
Arcul de Triumf fotografiat cu camera UltraWide de pe Samsung Galaxy S21 Ultra 5G
Încă puțin până la 23:00
Liber pe Calea Victoriei, iar Muzeul Național „George Enescu” râmâne una dintre cele mai frumoase clădiri
Trotinetele electrice sunt la mare căutare pe ninsoare
O nouă încercare de motion blur. Impresionat de cadrele astea în mișcare pe timp de noapte

 

Etichete: , ,