Experiența completă Dell, doar la AVstore Herăstrău

Scris de | 15 martie, 2021
Experiența completă Dell, doar la AVstore Herăstrău

Dell este unul dintre cei mai importanți și mai respectați producători de hardware din lume, iar soluțiile dezvoltate de compania americană se regăsesc pe birourile de peste tot, indiferent că vorbim aici despre muncă sau despre joacă.

De la monitoare, la sisteme PC, laptopuri și binecunoscutul brand Alienware, Dell are câte ceva pentru toată lumea. Și dacă tot vorbim aici despre soluțiile de calcul oferite de Dell, un lucru mai puțin știut de cei mai mulți dintre utilizatori este faptul că producătorul are pe piață și o gamă de periferice destul de mare, unde regăsim mouși, căști, rucsacuri sau huse pentru laptop. În plus, pe lângă acestea este disponibilă și gama completă de gaming Alienware, cu o multitudine de produse care sunt în stoc sau care pot fi aduse la cerere la showroom-ul din București.

Citește și: REVIEW Alienware m15: Putere la superlativ într-un șasiu compact

Tot la AVstore Herăstrău poți găsi cele mai noi laptop-uri de business din gamele consacrate ale Dell, precum XPS, Latitude, Inspiron, Precision și Vostro, unele dintre cele mai populare modele de laptop-uri de productivitate și nu numai din lume. Pe lângă acestea, există și sisteme de tip desktop, care vin „la cheie” pentru ca să nu mai pierzi vremea cu diverse asamblări sau componente cumpărate individual, cazuri în care pot interveni probleme de compatibilitate. Pentru cei pasionați de gaming, Alienware este un nume care nu mai are nevoie de nici un fel de introducere.

Gama destinată jocurilor, care este comercializată sub umbrela Dell, este una dintre cele mai evchi și mai faimoase din lume, fiind alegerea optimă pentru foarte mulți dintre gamerii care caută calitate la cel mai ridicat nivel, fără nici un fel de compromis. Alienware este sinonim cu performanța de top, performanță care poate fi regăsită în sistemele desktop Aurora sau în laptop- urile M15, M17 și celebrul Area 51.

De asemenea, experiența completă DELL nu se poate ridica la cel mai înalt nivel fără sfaturi personalizate oferite de echipa de specialiști AVstore, care vor fi alături de tine pe tot parcursul alegerii noului device pentru birou sau acasă. Aceștia te vor ghida în showroom și îți vor prezenta cele mai bune soluții la care poți apela, în funcție de nevoile tale și de gama de preț pentru care vei vrea să optezi.

Iar pentru cei care nu vor să parcurgă drumul până la showroom- ul AVstore, site-ul distribuitorului prezintă în fiecare zi cele mai noi oferte disponibile pentru toată gama de produse Dell, care include, de asemenea, și monitoare de ultimă generație, cu cele mai noi tehnologii de display, cele mai ridicate rate de refresh și cele mai ofertante diagonale de pe piață. Indiferent de produsul ales, prețul va fi mereu mai mult decât competitiv.

În plus, cele mai multe dintre produsele Dell sau Alienware din oferta AVstore beneficiază de trei ani de garanție pentru ca tu să nu îți faci probleme în cazul în care intervin defecțiuni neașteptate. AVstore va fi alături de tine pe tot parcursul reparațiilor pentru ca tu să te poți bucura iarăși de produsul ales în cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, pentru cei care vor să se bucure de cea mai înaltă performanță atunci când vine vorba de gaming, AVstore pune la dispoziție cele mai noi sisteme cu procesoare Intel din generația a 11-a și cu plăci video de la Nvidia din seria 30. Aceste componente reprezintă alegera optimă pentru cei mai pretențioși gameri și se vor ridica la nivelul așteptărilor acestora. Pe scurt, perormanța fără compromis este cheia.

 

Etichete: , , ,