Noile laptopuri HP Envy au afișaje 4K de dimensiuni mai mari

Scris de | 23 martie, 2021
Noile laptopuri HP Envy au afișaje 4K de dimensiuni mai mari

HP își reîmprospătează în mod regulat linia de laptopuri Envy, echipându-le cu cele mai noi procesoare și grafică, în timp ce face unele îmbunătățiri. În încercarea de a atrage mai mulți creativi, compania lansează două notebook-uri noi care oferă alegerea unui afișaj 4K actualizat, procesare îmbunătățită și hardware grafic, împreună cu un mouse wireless separat care permite lucrul pe mai multe ecrane.

Începând de la 1.000 de dolari, HP Envy 17 este cel mai scump dintre cei doi nou-veniți. După cum sugerează și numele, are un ecran de 17,3 inci cu o rezoluție de afișare Full HD. În interior este un procesor quad-core Intel Core i7 de generația a 11-a, cuplat cu grafica Intel Iris X, 12 GB RAM și 512 GB stocare internă. Laptopul are un design cu clapetă (balamalele reversibile au fost rezervate fratelui său mai mic), rame subțiri și un raport ecran-corp de 86,3%. Dacă dorești ceva mai puternic, poți face upgrade la stocare SSD PCIe de 1 TB, memorie de 32 GB și un ecran 4K.

HP x360 15, pe de altă parte, începe de la 750 USD pentru modelul bazat pe AMD și 900 USD pentru versiunea bazată pe Intel. Cântărește 1,8 kg – mai puțin decât omologul său de 2,5 kg – și are un design de laptop 2-în-1 care permite să-l utilizezi ca tabletă cu ecran tactil. Având în vedere acest lucru, HP oferă un model 4K OLED care ar trebui să fie excelent pentru streaming video și jocuri. X360 15 este disponibil cu un procesor AMD Ryzen 7 sau un procesor Intel Core de a 11-a generație și include pachetul grafic NVIDIA MX450.

Ambele dispozitive au, de asemenea, un touchpad cu 19% mai mare și o nouă caracteristică numită Enhanced Lightning, care transformă în esență afișajul într-o lumină selfie încorporată pentru apeluri video. Poți precomanda noile dispozitive Envy de la magazinul HP sau Best Buy, cu livrare începând din aprilie. Pe lângă noile laptopuri, HP lansează, de asemenea, un nou mouse fără fir HP 930 Creator în această primăvară, care funcționează simultan pe trei dispozitive prin USB-A sau dongle Bluetooth. Mouse-ul de 90 de dolari vine cu șapte butoane programabile, o roată de derulare și se pare că durează până la 12 săptămâni cu o singură încărcare.

Etichete: , , ,

Sursa: HP’s new Envy laptops feature larger, 4K displays